Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

ahoj ilaria, pooperačnú som mala 80D, už ju nenosím, stačilo mi. Som tu nebola pár dní, tak neviem, ku komu ideš ty a kedy

ilaria

baby co idete dnes, drzim palce a myslim na vas, nech vsetko dopadne podla vasich predstav!
maria, aku si mala pooperacnu podprdu? este ju nosis?

maria1113

takže, všetkým, čo majú dnes opku prajem veľa šťastia a pekný výsledok.
Flow, aj ty dnes ideš konzultovať, čo vykonzultuješ, potom sa ozvi, ako si dopadla.

Veronika 86

Aj ja drzim vsetkym palce, nech to dobre dopadne!

Janika 24
ja tiez pojdem do Chirmedu, ale az v maji. Akoze preco sa Dr nevyjadril k tvojim prsiam pri vybere stehov? Mozno to este potrva kym ich budes mat rovnake :)
Neplanujes dat foto tu do galerky?

suzie3

baby este ohladom galerky...za ako dlho ste dostali pristup??? lebo ja som Livee poslala foto asi pred mesiacom a potom este aj pred tyzdnom a stale nic. A to som chcela este pred opkou pozriet v galerke nejake prska, no ale asi uz nic z toho, kedze opka ma caka