Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ilaria

to este neviem ci by som mohla objednat mensiu, to ma len tak napadlo lebo vela bab tu pisalo ze mali ovela mensie, niektore dokonca Ackove kosiky. Ale asi zostanem predsa len pri tej 75C

ilaria

najprv som rozmyslala ze tych 400 bude vela ale na tebe a na adelaide vyzeraju super tak dufam ze to na mne ukaze tiez dobre.

maria1113

no ja mám tiež po sval a tiež 400ml, mne bola po pár týždňoch pooperačná veru dosť voľná, keď to odpuchlo. Teraz máš aké miery pred

ilaria

idem zaciatkom maja k Cervenovi, tiez mi navrhol 400 gulate pod sval, ty mas tusim tiez pod svalom? A pooperacnu mam 75C len som rozmyslala ci by nebolo lepsie objednat mensiu nech lepsie drzi