Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

AdnavCosti

katka
Crta sa tam nieco velmi pekne, zda sa...myslim tym tvar ale aj velkost, Katka, odpuchnut ti uz asi neodpuchnu velmi, vy ste mali dreny, tie odvedu znacnu cast "sajrajtu", kt. sa nam bez drenov musi postupne vstrebavat, preto sme viac napuchnute a hlavne dlhsie. Sadnu ti isto, ale to je aj gut, pretoze sme skor za prirodzenejsi vzhlad...Bradavky ti pekne vpred a hore kukaju :-) Bude to pekny vysledok a velkost sa mi zda k postave v poriadku, vobec nie prehnana. Mensie uz nebudu, ale zmaknu, sadnu, "sprirodzeneju"... Zo zaciatku volnejsie veci a postupne si zvyknes ty a okolie tiez, ved na dobre a pekne sa lahko zvyka. :-)

katka33

Adnav,
poslal som ti mail, az budes mat cas pozri si ho. A odpuchli sa ti? Zmensili sa ? Potes ma ze ja moje su este opuchnute...

Zuzulla,
to som rada, dufam ze budu mat aj skorsi datum na pripadnu opku.

AdnavCosti

ilaria
Mensiu pooperacnu si neobjednavaj. Ja mam pod prsiami 72cm, implose 330ml a pooperacnu 75B - aj 19dni po opke, ked uz skoro odpuchli, je dooost tesna...Takze ta tvoja 75C pri vacsom obvode aj implantatoch bude dost pevna.

Nelina27

ahoj Ilaria, mensiu podprdu si urcite neobjednavaj, strasne by ta tlacila, ja mam 370 ml a retro 75C a neskutocne ma tlaci, doky najprv navrhol 75D ale potom to prepisal na C ze bude pasent, ale az tak nemusela byt:-)))
myslim na vsetky 3 nase dievcata co dnes maju den zrodenia novych prsiek a budem zvedava co skonzultuje Flow a Bellinka:-) ozvite sa vsetky cim skor

ZuZulla

Katka 33

Ahoj Kati tak som tam volala úplne v pohode mi dala ten tvoj termín ... tak ešte raz ti ďakujeem :))

ZuZulla

Katka 33

Ahoj Kati tak som tam volala úplne v pohode mi dala ten tvoj termín ... tak ešte raz ti ďakujeem :))

ilaria

objednavala som sa v januari aj na konzultaciu aj na opku na august. Minuly piatok som bola u neho a povedal ze mozem ist aj do Pezinku a nasli volne hned na maj tak som to hned brala. Som rada ze to bude uz pred letom.