Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

AdnavCosti

Nelina
Ja ten pocit stekania chladneho mavam, ale nejak mi nevadi. Skor si tak myslim, ze to pomaha na odpuchnutie - trapny pohlad, ale mne to neprekaza.

maria1113

ahoj korki, tak to je dobrá správa, to ti už musí vyjsť, ako sa cítiš, už ti je lepšie? To sa uvolnil termín, či ti ho sestrička s niekým preložila? To je vlastne jedno, len aby ti to už konečne vyšlo.

korki

katka, a ja co??? xixi...

jaj, stale myslim, na tie nase tri baby. dufam, ze vsetky sa budu drzat a budu spokojne...

mne dnes volala sestricka a dala mi novy termin na 27. aprila. tak som opat happy, len dufam, ze uz dovtedy sa nic nestane, lebo do tretice keby mi to nevyjde, tak uz neviem , co si budem o tom mysliet...
aj som rada, bude to pekne po velkej noci, po jarnej upratovacke, takze som spokojna, a stale je to o dva mesiace skor ako povodny termin. a do leta sa hadam tiez stihnem zahojit...

Nela111

Nelina27 - kedy ides do prace?

Katka33 - aku velkost podprdy si nosievala pred opkou?

Baby, aj ste sa niektora pytali na ten pocit, co ste tu opisovali, ze ked PIJETE (najma STUDENE), ze mate pocit, ako vam to steka dole, a ze vas to CHLADI NA HRUDI??? Celkom by ma zaujimal odborny nazor doktora, ze preco je to tak, a ci je to docasne alebo navzdy. A obtazuje, vadi vam to velmi?

katka33

Adnav,

tu podprdu netusim...75 ale co?myslim ze C, ved ja som mala take mensie bcka uz pred tym.
No ne sa tie bradavky zdaju az trosku moc...na to ze maju este vystupit..ale zase ja som uz pred opkou mala taky tvar.
Tvarovo su ale ok, len keby sa este trsoku zmensili, ale mozno aj tym "usadenim sa " sa to nejak sformuje k trosku mensiemu. Ja neviem, len ked ich chytim do ruky a polovica mi trci von mi pripadaju obrovske!

Luxury,
daj, poslem, ved chcem to dat aj do galerky, len mi budu v piatok odliepat aj pasky tak chcem jednym vrzom poslat uz aj odlepene. myslim ze sme velmi pdobne s b4rbie....

Nela111

Caute baby, nebola som online par dni a trvalo mi kym som precitala vyse 25 stran co ste popisali.. :))

korki - to je blbe, tvoja choroba, zda sa, ze Murphyho zakony funguju... Verim, ze ti daju najlepsi mozny termin.

Ilaria - teraz mas B-cka? (zaklad mas pekny)

Katka33 - tak ty si si fakt prezila svoje! Uz bude len a len lepsie. Drzim palce, nech sa rychlo zotavis a s vysledkom si maximalne spokojna. Na starostlivost sestriciek nemam slov!!! Vytecena infuzia, kokso. A ta ochota.. Urcite o tom povedz doktorovi.