Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ZuZulla

katka33

No podla mna nemáš ani moc velke k postave su akuraatne si myslim, len ked su fotene zblízka bez postavy sa zdaju velke... ale nie zas nejake mega ... uvidíš , že budeš spokojna, ked už budeš celkom zahojena :))

Flow333

Vladku prave operuju. S bellinkou sme ju povzbudili na izbe a sla. Bellinke posle SMS a da vam vediet ze ako sa ma!!!!

katka33

320 vysoky...ja som nechcela stredny,z e tie implantaty su zas o coi sirsie...asi by som si zvolila sportovejsie 285 vysoky profil, keby si teraz mozem vybrat...to je par mm rozdiel, ale objemovo by to bolo asi presne to co som cakala.
Len doktor hovoril, ze tak po pol roku sa tie "moje" prsia este o malo zmensia, kedze budu pod tlakom a zase nechcela by som potom lutovat ze mam zase take male prsia.
Myslim ze su Cka..no ved aj tak sme sa dohodli, ze o jednu velkost vacsie.
Len asi uz push upky nebudem nosit,lebo budem ako Lolo Ferarri. na druhejs trane to bol aj plan, konecne nosit nevystuzene podprdy...

Luxury,
ale ty mas v podstate to iste, aj zaklad aj rovnaky implantat ti doktor navrhol a pamatas, ze sa ti 320 este malilo? A s okruhlimi to bude vyzerat este vacsie....

katka33

Adnav,

vcera som volala sestre s depkou, ze sa mi zdaju moc velke, ze ja ake velke nechem a ona mi povedal ze ja ta nechem urazit, ale keby si mi nepovedala, ze si po operacii, ja by som na to naozaj neprisl a auhrala by si to aj na tu chripku..lebo ze vyzrorovo cez koselu to vobec na mne nie je vidno, ze to je ako ked som mala push up pred tym. Tak naozaj neviem...ako chvala bohu nemam tie pologule napratane, trciace z hrudnika, ten anatom tak pekne nabieha ..len ten spodok sa mi zda taky "objemny", ked ho chytim, ale vyzorovo sa to strati v obleceni.... ale hadam to este "sadne"

Luxury

Katka - dakujem, no musim povedat ze WOW!
Mne sa zdaju tiez dost velke, ale podla mna, budes spokojna, ked uz si si tolko vytrpela, nech to stoji za to...mne sa velke pacia :)

kolko to mas ml a aky profil?

katka33

Korki, luxury,
poslala som vam mail.

Nela 111

ja mam vsetky podprdy z USA alebo talianska, neviem kolko je to v tych nasich velkostiach...ale 34 B alebo europske 2jky

ZuZulla

Katka33

Ak budeš mať čas prosím pošli aj mne moj mejl už máš :))

Korki

Čítam to tu pravidelne takže viem, že sa ti to trošku skomplikovalo stým termínom a som rada, že ti to nakoniec takto dopadlo máš celkom dobrý termín nakoniec :))

maria1113

nela111, super, treba to využiť, pokiaľ sa ešte dá. Dúfam, že na budúci rok sa naučím a budem chodiť aj ja