Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adadka

Čaute Kočeny,
dnes som bola na konzult. u Dr. Paliatku a navrhol mi /mám miernu asimetriu po kojení/ 300 ml jeden a 250 ml druhý prsník. Mentory. Nie je to málo? Máte niektorá vložený implantát s objemom 250 ml?

katka33

Adnav,
a citis si ich ako svoje len su tvrde? Ta sa tvrdost 100 % zmeni. A na dotyk ich si citis ako pred tym, ci tiez to mas take znecitlivene?
Lebo ja teda dufam,ze sa to este upravi...ja skoro vobec nic necitim zo spodu prsnika...Z vrchu je to ok, ale spodok a bok, ako keby som si hladkala push upku, nie telo.

A co nase trio?
Jaj, Vladka to uz ma za sebou, ale po tych zmenach co si s nimi ona presla-po tejto operacii uz mozno beha po izbe ako srnka, urcite to bude znasat dobre s minimalnou bplestou.

Lubs, je uz tak tiez urcite hotova, este na pooperacke...boze, ked si predstavim, ze som tam lezala ja takto pred tyzdnom..a v akych bolestiach...

ilaria

Adnav, Nelina mate pravdu zostanem radsej pri tej pooperacnej 75C nech mozem aj dychyt.
Nela skor mam Acka, dost sa mi zmensili prsia po kojeni, kojila som 18mesiacov.

adelaide

ahojte..3 dni som tu nebola..maria vidim ze na mna myslis..:o) mam sa dobre..hej hej usadzaju,aj ked.stale cakam ze budu vyzerat este prirodzenejsie..pevne verim ze ano..ked bude vecer cas..precitam si vas..dufam ze su vsetky po dnesku ok :o)

AdnavCosti

Mne skor vadi, ze ich mam stale dost tvrde...ale uz neriesim, kazdy vravi - chce to cas, tak vam verim...Ale sicher je sicher - v piatok mam "rande" s doktorom, nech si aj on "šahne" a zhodnoti, ci je vsetko ok.

AdnavCosti

Optimistka33
Katka, tak teda aky nonsense - "depka" kvoli peknym plnym prskam!!! Neblazni. Ved to sme chceli, ze? A hlavne - ja chodim do prace dva tyzdne, stale v tej pooperacnej, na ktoru ked si dam bluzku, tak si nikto nic nevsimne. Dnes mam prvykrat spotrovu podprdu a tricko, navrch svetrik - nikto nic. My sme vypchavali aj predtym, takze to do oci nebije. ALE: pooperacna skresluje, stlaca, zmensuje...Ja ked si teraz obleciem kosticovu bez vystuze, tak mam 70D a ked dam tricko len na to, tak to mi ver, ze je to rozdiel!!! Aj u teba bude, uvidis, ked ich "narves" do normalnej podprdy. Ale tak to ma byt, tak to je dobre. Zapaci sa ti to, uvidis, len to chce cas, aby sme si zvykli, ze aj bez push upky tam je toho dost. :-)

Luxury

Katka na tej foto s postavou to vyzera super, kocka :) Citala som, ze sa stazovali baby po najakom case, ze sa im akoby zmensili - mozno schudli, mozno sa im usadili...kamoska hovori, ze prve ide dole z prs, ked schudne, ze hned sa jej zmensia aj tie silkacove :)