Adna,
no tak asi to este potrva, inak neviem si predstavit u zenu co si to dal robit ako prva a vsetky tieto priznaky mala a nemala sa s kym poradit...
Korki,
no takto, presne som ti chcela o tom pisat, kedze sme sa otom bavili, ze neviem aka mobilna budem po opke. No ja som naozja asi najhorsi pripad, kedze som ostala az do stvrtku v nemocnici, takze to ber s rezervou....ale ja som prvu noc mala problem po sediacky v posteli trafit si do ust s poharom napoli naplnenym cajom...ako aj zvyhnut vyzadovalo dost sustredenia. Takze otvrorit si mineralku a naliat si nehrozi...to som dokazala az 4ty den doma.Kedze som mala tak ochotne sestricky, musela som sa vlastne hned od prveho dna naucit vstavat z postele sama..posadit sa z polosedu mi trvalo asi 5 minut, sustredenia a bolesti, nevedela som si predstavit, ze to bude takto suvisiet tie svaly vsetky dohromady. Ono je to taky tlak na hrud, na pluca, ze ti to velmi tazko dovoli ovladat si nejake ine svaly. Ako mobilne som mala len nohy. Aj ruky boli dot mimo, ten prvy a druhy den najhorsie. Od tretieho dna to zvladnes vsetko sama, aj ked velmi pomaly a rychlo sa unavis. Keby som nemohla inak, dokazala by som si uz mozno od 6teho dna uvarit sackovu polievku, alebo nieco lahke,aj si ju naservirovat,aj umyt riad..pomaly. Ale nejake velke vyvaranie nie...Ja som dnes napr. este viac unavena ako v sobotu, dnes som prelezala cely den, a aj zaspala od unavy....Ako prvy tyzden urcite varit nebudes.Myslela som, ze budem omnoho via cmobilna, ako som v skutocnosti bola, ale to telo bude dost zdevastovane a bude naozaj vyzadovat len oddych a spanok. Ja som napr. jedla az treti den prve jedlo, ale niektore baby su hladne par hodin po operacii. Takze toto zase ber ako najhorsi scenar, ale az tak lahke ako som si predstavovala ja to teda nebolo....