Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

Adnav,mohla by som ist jedine keby ze m iide robit LEN augmentaciu...ale ten nos zrusit nechcem.verim,ze sa nieco este uvolni.

katka33

No, to som teda bola dobre naivna ;) a mozno preto to aj tak dopadlo...ale zase, hovorim, ze keby niet tej vytecenej infuzky, mozno by sa vsetko nasledne inak odvijalo.
Ale Kokri ma maly zahlad a tiez je kost a koza, takze myslim ze bude zlomena podobne....ale neboj Korki, ked som to prezila ja...s mojim maximalne buchnutym laktom, ved ty si uz aj rodila, takze poznas ine"dimenzie bolesti" . Slubujem maximalne 3 velmi bolestive dni, potom je to uz v norme, ze uz sa to da vydrzat....len vela trpezlivosti.
Ja som mala napr rovnaku rychlost ako tie babicky 70 rocne s bolavymi klbami co so mnou boli na izbe poslednu noc( museli ma prelozit kedze som ostavala este o den dlhsie) Tak sa mi s nimi dobre lezalo, lebo som mala pocit,ze sme na tom rovnako ;)Ani ony nevedeli uz do akej polohy si lahnut, aby sa im ulavilo. A oni sa chudinky o mna este aj starali, zlate

Nela111

Katka33 - diky! Crta sa ti to tam pekne. :) Su dost velke, ale urcite nie "Pamela". Myslim, ze budes spokojna a budu vyzerat prirodzene.

AdnavCosti

katka
Ja inak stale s takym "polousmevom" spominam na tvoje ambicie - ze sama fungovat, prijat rodicov na navstevu 3 dni po opke a aby si nic nevsimli...jooooooooj, ako je to davno...:-)

AdnavCosti

korki
Fakt je to individualne. Katka to preziva - chudinka - tak, ine dievcata inak...Ja som na 6. den sama soferovala a bola na nakup, varila som nedelnajsi obed po stvrtkovej operacii... Neda sa dopredu povedat...

AdnavCosti

Mia
Ja som bola pocas menzesu, to je uz bez problemov, skor nech nemas opku tesne pred, ked su prsia napnute, vtedy by sa nemali robit prsia, ale ked uz budes mat menzes taky 2-3 den, tak to je uz v poho.