Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

čaute baby.čítam vás,že píšete o kombinovanej opke.moja kamoška bola u dr.červeňa na nos aj prsia naraz a po opke bola v pohode.dokonca tak dobre znášala bolesť,že sa o seba sama starala.každý znáša bolesť inak,ja som bola po prsiach dlho ubolená a to mi ani nos nerobili,ale tiež keby som potrebovala a dalo by sa,tak by som si to dala naraz spraviť.

korki

katka, ty si aka zlata, ze som kost a koza. xixi. som sa nasmiala, ano na hrudniku hej, ale inak cela postava som taka pevna stavba. chodim kazdy den cvicit, a posilnujem stale. a ja si stale myslim, ze co sa tyka fyzicna, ze to zvladnem. ale ked si predstavim, ze toto som si hovorila aj o porodoch a teda dost som si ich uzila. no ved uvidime. ale myslim, ze to ani nie je o tom, ze chude to zvladaju lepsie. ved aj maria a adelaide boli, teda su chuducke a zvladli to super. ale katka, aj ty si to zvladla super!!! ved uz si uplne v pohodke...

silviklh

on aj hovoril mne osobne,aj dakde som citala,na nete aj v madam eva,ci kde,ze on bezne robi naraz tak,ze zvacsuje prsia a zmensuje nos :D

katka33

no ani ja nechcem odhovarat..ja som chcela sucastne aj viecka co je v porovnani s nosom hracka, to sa dokonca robi v lokalke a ani to nebyva bolestive. Doktor povedal, ze nerad kombinuje augmentaciu s niecim inym, pretoze je to vyrazny zasah do tela a budem mat co robit prekonat tych prvych par dni. Casovo, teoreticky aj prakticky by to stihol naraz, len koli mne to nehcce a mozem ti povedat ze som mu za to taaak vdacna, naozaj by som neuniesla mat dorezane este aj viecka, uplne mi stalo s tymi prsiami.
A nos..nevrim ze neboli, mala som kamaratky, vyzerali hrozne a tiez si davali len ztensit nos, ten opuch, citlivost tam stale je, nehovoriac ked nerie z kosti..
Ja by som teda urcite nekombinovala augmentaciu s nicim....budes mat co robit kazde zvlast...

silviklh

Nela111 a tebe ho kto robil? a si spokojna?ako dlho s iho mala opuchnuty?s chrupavkou ti nerobil nic?alebo nepoznas dakoho?dakujem :-) no ak bude boliet...uz budem moct len nadavat :D

Nela111

silviklh - pytam sa preto, ze ja som bola na kompletnej rhinoplastike, tzn. ze lamal a upravoval aj tu hlavnu kost, a neviem si predstavit, ze by som mala okrem nosa (resp. tvare) bolesti este aj niekde inde. Preto sa mi to zda dost, ze naraz prsia aj nos. Ale pokial ti bude robit iba spicku, tak to si myslim, nebude az taka bolest. Mne tiez sestricka den pred opkou, ked som sa este pytala, ze ake lieky proti bolesti si mam kupit, vravela, ze nos po opke neboli. No hahaha!! Po OP som povedala, ze ak mi to este raz niekto povie, ze mu ho vlastnorucne zlomim!! :-o) (PS: Tiez som ho nemala nejako hrozny, ale teraz je urcite ooovela lepsi.)

silviklh

Adnav,on sam mi povedal,ze nos ma boliet nebude (a to som sa ani nepytala) takze to san ebojim,ze by to bolelo aj tam,aj tam :) ale ked si predstavim,ze ak sa nic neuvolni :-( tak odteraz este presne TRI mesiace :(( ach

silviklh

Nela,nie nie,len spicku a chcem mu povedat,ze ho chcem trosilililinku aj zuzit v jednej casti,bez toho spokojna nebudem.moj nostek si nepredstavuj dako desivo,to len ja som nespokojna,bez tej operacie by som mohla byt,ale nechcem :)
myslis,ze to by stihol? ci preco sa pytas?mna to u znapadlo,ale nejdem uz riesit,,uz je to jedno,setsricka ma tamneda...

AdnavCosti

Ja som uvazovala popri augmentacii aj malu operaciu brucha - uz som tu spominala, ze som pri svojej malickosti pocas tehotenstva pribrala 28! kg. Nie ze mam tuk na bruchu, ale ta koza sa uz nikdy nevrati spat...Ale teraz som rada, ze som to nespravila - neviem si predstavit, ako by som s porezanym bruchom a popri bolestivych prsiach vstavala z postele...