Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

maria a Flow si isla zase dat zvacsit,alebo ako?

áno,ja to chcem naraz.a jemu to nebolo proti srsti.ze to tak robi.nechcem platit tolke prachy este raz a kvoli nim to vydrzim,ak ta bolest daka bude horsia,alebo co.vedsi zober,ako to zdrazelo.len narkoza o 110 eur a korki daco pisala o lozku,ze 123 eur,ale neviem,ci na 123 eur zvysili,alebo tych 105plus 123

maria1113

ahojte baby. Takže silviklh, tak nakoniec teda neplatí ten termín, ktorý si si mala vymeniť s pesprou? Ak tomu rozumiem, tak si chceš dať robiť naraz nos aj prsia? Tak cena sa teda zvýšila.
Flow, ozvi sa ako si dnes dopadla.

silviklh

:( ved ja sa nedoplatim,to bude viac,od toho aprila,ak oso mpovdone mala...preco to dako nezazmluvnia,ze budem platit tolko a tolko.ja mozem zato,ze musim cakat?:( toto je teda den...este aj to pocasie :( dufam,ze vy sa mate lepsie kocky

silviklh

teraz za to zaplatim 515 eur...keby so misla potom,platim zase operaciu, lozko,narkozu.teraz maju v cenniku 330 eur za narkozu,vsimli ste si?a v papieroch mam len 220....?
a lozko bolo 105 a teraz je 123,ci 105 plus 123??

Nela111

silviklh - jasne, ked si trufas, chod do toho! Drzim palce. Tych par najblbsich dni, max. tyzden nejako prezijes. Ked iba spicku, tak to nebude take zle. :)) Hej, osobitne by to bolo drahsie, ved min. 2x platit za anesteziu. Plus dovolenka, ci PNka.. (Ja som vtedy este chodila na VS a mala som prazdniny.)

silviklh

korki a este som zabudla-ja si to urcite nerozmyslim :P len m idrz palce! ty ides uz teraz 24.3 ze?? ci 25?drz sa! to ty si mala ist po mne,ze?

silviklh

korki,sestricka mi povedala,ze ak mi moze poradit,nech si to dam naraz,lebo ak to bude samostatne,bude to oddost drahsie a zase dalsia PNka (prip.dovolenka) atd.lebo ja so mten nos chcela zrusit a presunut a ona ze ak sam oze zastarat..:-)
Nela,nestras,neboj ja to zvladnem.ved za krasu sa trpi.no tak par dni nebudem spat :D :-))

Nela111

silviklh - robil mi ho Cerven pred 7 rokmi. Som spokojna na 90-95% (co je dost). :) Opuchnuty a bolestivy nejaky cas bol samozrejme, a hlavne som mala kopec modrin okolo celych oci a nosa, ako keby mi dal niekto riadnu nakladacku. Ale ked ti bude robit iba spicku, to nebude take hrozne, si myslim. No aj tak by som si to naraz nedavala robit..

korki

silviklh, urcite ber tu opku skor, aj ked to budu len prska, potom mozes ist na nostek a mozno si to aj rozmyslis dovtedy...