Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzi16

baby...

tak len na okraj poznatok z dnešnej konzultacie..

bola som v Euroclinic v Trnave, dr.Maršal..

hmm, ale taku konzultačku som ešte nezažila.Dr nemal proste na mna ani čas, bola som vnutri asi 20min a počas toho asi 3 krát volal a niečo pisal do telefonu.kes dom sa ho niečo opýtala, tak reagoval ako keby som tam nebola a nedajbože neaka moja otázka ,fuuuha, tak to sam sa ani pýtať nemala, lebo som ho asi moc otravovala...žiadne výpočty, žiadny záujem, len dookola hovoril, že si to mám ešte poriadne rozmyslieť, že tam budú strašné jazvy a to určite nebude dokonalé...a v podstate som sa dozvedela, že by bol asi najradšej, keby som na tu modeláciu asi vobec nesla, lebo vysledok može byt, ale aj nemusí byt vždy dokonalý...proste to bola katastrofa...konzultácia s Dr .trškom mala uuuplne inú spád a úroven, všetko mi vysvetlil od a po z a ja som nemala ziadne otázky a tu som mala pocit, že by dr išiel najradšej spať a čo tam vobec robím a prečo ho otravujem..

a nakoniec prišla ta čerešnička,haha...chceli odo mna 50 € za takuto konzultačku, no dakujem teda...

no neverili by ste vlastnym očiam , ani ušiam, ako to tam prebiehalo...

a ked som sa ho spýtala na cenu a datum operácia...to si dohodnite s naši managerom...a maneger mal omnoho viac pochopenia a ustretovosti , ako PAN doktor...

NECHAPEM !!!!!!!!!!!

každá može mat ale inu skusenosť, dnes možno fakt nebol vyspaný a mal vela práce, heh......

jajka555

bellinka
ahoj, co ta prosim ta vysla ta pera? aj ja si chcem dat pichnut - do spodnej pery. a prsia ti ake robili?

bellinka

baby

takze Vladka19 sa mi zatial neozvala ano nenapisala , tak hadam oddychuje a spi , hned ako sa ozve tak vam dam vediet :)))

Ja som mala dnes kontrolu v Chirmed po roku aj stvrt a dala som si uz aj darcek k narodeninkam od priatela a to napichnut peru kys.hyaluronovou , super tesiiim sa ako mala mam to super .)))

Inac bolo to dnes super stretnut sa s Vladkou a Flow nazivo, sme pokecali a poukazovalli si vsetko :)))))))))

silviklh

maria a mam ist no 15.6,ale ak sa daco uvolni,tak pojdem,uvidime.tiez ma to serie,ze kvoli ratafaku nejdem,ale uz to mam zaumienené.

silviklh

maria,teraz od 1.4 uz je novy cennik,narkoza 330 eur a to lozko tam nie je.

Nela vsak ja si myslim ze na 123 to islo,ale tak dneska uz nikdy nevies,za nic si pytaju sem ta mdost velke sumy :D aj so mtu pisala,ze ak to je 105plus123,tak to co mozem od toho ocakavat,za take velke prachy :D

Nela111

silviklh - ved to da logiku - ze zo 105 na 123! Nie, Korki? Vsak nie si v 3-4 hviezdickovom hoteli, aby si platila 228 eur/na osobu(!) za noc v nemocnici! :pDD

maria1113

silviklh, no ja som platila za narkozu 220 a za lôžko 105eur. Flow dnes mala konzultáciu, lebo chce ísť na opku ešte raz, teda dr. povedal, že sa sekol a že jej to opraví, ale ona by chcela pri oprave, že by jej dal väčšie impl.