baby...
tak len na okraj poznatok z dnešnej konzultacie..
bola som v Euroclinic v Trnave, dr.Maršal..
hmm, ale taku konzultačku som ešte nezažila.Dr nemal proste na mna ani čas, bola som vnutri asi 20min a počas toho asi 3 krát volal a niečo pisal do telefonu.kes dom sa ho niečo opýtala, tak reagoval ako keby som tam nebola a nedajbože neaka moja otázka ,fuuuha, tak to sam sa ani pýtať nemala, lebo som ho asi moc otravovala...žiadne výpočty, žiadny záujem, len dookola hovoril, že si to mám ešte poriadne rozmyslieť, že tam budú strašné jazvy a to určite nebude dokonalé...a v podstate som sa dozvedela, že by bol asi najradšej, keby som na tu modeláciu asi vobec nesla, lebo vysledok može byt, ale aj nemusí byt vždy dokonalý...proste to bola katastrofa...konzultácia s Dr .trškom mala uuuplne inú spád a úroven, všetko mi vysvetlil od a po z a ja som nemala ziadne otázky a tu som mala pocit, že by dr išiel najradšej spať a čo tam vobec robím a prečo ho otravujem..
a nakoniec prišla ta čerešnička,haha...chceli odo mna 50 € za takuto konzultačku, no dakujem teda...
no neverili by ste vlastnym očiam , ani ušiam, ako to tam prebiehalo...
a ked som sa ho spýtala na cenu a datum operácia...to si dohodnite s naši managerom...a maneger mal omnoho viac pochopenia a ustretovosti , ako PAN doktor...
NECHAPEM !!!!!!!!!!!
každá može mat ale inu skusenosť, dnes možno fakt nebol vyspaný a mal vela práce, heh......