Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzi16

nooo, možno som mu bola len veeeľmi nesimpatická, neviem...

ale mala som z toho strašne divný pocit a úplne som bola znechutenáááááá....

barbora10

silvik

ja myslim,ze to zvladnes.ja keby si mam vybrat,tak tiez si to dam naraz v jednej narkoze.aj tu z fora robil jednej aj prsia a nos naraz a pisala,ze nos nebolel a ze sa to dalo vpohode zvladnut.

nelina27

no ako si sa teda dohodla so sestrickou???na kolku tam mas byt?

ilaria

silviklh, ty vies najlepsie ako znasas bolest, ja celkom v pohode tak by som sla urcite na obe naraz. Mne robili pred 7 rokmi vedlajsie nosne cesty, teda nie povrch nosa, bolelo to, ale s tym musis ratat a urcite sa to da zvladnut.

si4si

zuzi16
tak to ma mrzi lebo ja mam s dr Marsalom velmi dobru skusenost robil mi viecka a bol velmi mily a trpezlivy a popri tom sme skonzultovali aj prsia a nechel ani cent za konzultaciu. asi mal len blby den lebo on je prijemny clovek.

silviklh

zuzi16
tak to teda vyvalujem ociska,ale dneska bol celkovo dooost blby dnik,mozno aj jeho ovplyvnuje pocasie ak omnohych.ale taketo so meste o nom necitala

b4rbie

ahojte, neviem ci ma Lubs v nemocnici notebook... ale je v poriadku a teda ako vsetky vieme, asi sa neciti najlepsie tak len taku kratucku sms poslala..... ale hlavne ze je okik...

AdnavCosti

zuzi16
Do kelu, tak to ma fakt mrzi, lebo ja mam presne opacnu skusenost s nim - konzultacka asi hodinu, kreslil, meral...V tom, ze si to mame dobre rozmysliet, ma v podstate pravdu, aj mne to prizvukoval, ale vobec nie stylom, ze "ho nemam otravovat", ale skor tak "vseobecne"...Na mna svojho casu spravil velmi dobry dojem, bol ustretovy, odpovedal na maily, hoci aj 5 do dna. Akoby sme pisali o dvoch roznych ludoch. Hmmm, skoda...