Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jajka555

o nom som pocula dobre ohlasy, celkovo na bb som nepocula nic zle. kedy planujes operaciu? mozem vediet ake mas miery? ja mam 85 prsia, pod prs. 73 a boky 95, takze dost onicom.. chcem prsia aspon priblizne na urovni bokov, to by bolo super

jajka555

rara
do rozmerov sa zatial este nevyznam, zatial som lekarovi nespominala, ze chcem aj prsia. ale na najblizsej kontrole to prekonzultujem. odkial si a kam chces ist na opku? a 5 dni je dost s tou tamponadou podla mna, aj ked mne robili aj nosne prepazky a ja som mala aj dlahu v nose, tak mne mozno preto aj hned vyberali tamponadu. no ved uvidis, najhorsie na dychani ustami bol ten suchy pocit v ustach v noci. to som sa casto budila a musela som pit, ale inak v pohode, viac ma trapilo spanie na chrbte, vsetko ma z toho bolelo, lebo som spala bez pohnutia v jednej polohe celu noc

rara

to by som sa strašne tešila ak by som na druhy den isla domou bez tamponady ako ty Jajka to by bolo super ale doktor spominal sa mi zda 5 dní ....silikony budem mat 445 anatomicke eurosilikony a take tu nikto nespomína a ani v tych rozmeroch som taku velkost nenasla

jajka555

rara
ustami sa da v pohode dychat podla mna, aj ked aj mne robili len nos.. ale verim, ze to zvladnes. mne vyberali tamponadu hned na druhy den, predtym ako ma pustali domov, akurat som si asi tri dni prelepovala dierky, lebo mi z nich tieklo. ale celkovo bolest nosa minimalna.. takze ak lekar nema problem robit dve veci naraz, ja by som do toho urcite sla.. a mozno o rok ma to tiez caka :) doupravenie nosa a aj prsia :))

rara

Ahojte baby,ja tiež idem na augmentáciu a nos súčasne z prs strach nemám skor ten nos čí sa mi bude dat dobre dýchat ústami ked budem mat niaky čas v nose tu tamponádu a spominali ste tu že aj bez tamponady sa ťažko dýcha po samotnej augmentacii

barbora10

zuzi

sa ti ani nedivim.kamratka mi opisala konzultaciu u neho dost podobne,akurat,ze k nej bol este aj neprijemny:(odchadzala od neho so slzami v ociach a rychlostou 150km/h.nechapem tomu,lebo sympaticka je az moc:)takze nakoniec trska,alebo este skusit nejaku konzultaciu?