Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adadka

Kočky, museli ste pred augmentáciou vysadiť hormonálnu antikoncepciu? Ak áno, ako dlho pred opkou? Ja mám termín 4.mája. Ďakujem všetkým, ktoré napíšete

Nela111

Baby, co mate obvod pod prsiami 70 (a velke kosiky pritom), kde vacsinou kupujete podprsenky?? Ja som len tak dnes zabrusila do jedneho obchodu, a ja nosim 75/A, ale uz aj ten 75 mi je niekedy volnejsi, ale malokde vidim obvod 70 (a to je jedno aky velky kosik).

Nela111

zuzi16 - fuuha, tak to je blbe, taka nevydarena konzultacka, ak to tak mozem povedat, a este za taku cenu! Ja chapem, ze kazdy moze mat zly den, ale pokial clovek pracuje s ludmi, v sluzbach (ale aj inde), tak by sa toto nemalo stavat. Ok, moze byt trochu neprijemnejsi ako ked ma dobry den, ale mal by byt schopny zvladat svoje emocie ci nalady tak, aby sa negativna energia nepreniesla na potencialnych buducich pacientov, teda klientov. Takmer vsetci v dnesnej dobre su v strese a pod tlakom, ale... takyto pristup by podla mojho nazoru nemal byt. Velakrat nie je dolezite presne ake slova doktor pouzije, ale skor jeho celkova ustretovost a snaha.

rara

v Decembri som sa objednavala a termín mi dali až na jul dlho sa tam čaka, ja len dufam že sa mi poštastí a pojdem skor