Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

no dievcata

a ja som bola vcera pred Flow333 na kontrole a nacala som aj temu zvecsenia a mne to jednoznacne zatrhli , ze ,mne by to nespravili , lebo som strasne chudaaaa a zevraj nemam dobru elasticitu koze vrrrrrr, no tak som to musela hodit za hlavu , ale tak 1,4.idem este na konzultacku k cervenovi tak uvidim co mi ten povie :)

bellinka

Baby

tak Vladka 19 mi napisala o 6.hod rano ze cely cas spala, ze je v poriadku , ze nic neboli , len ma tlaky na hrudi a ze sa to da vydrzat ...vsetky vas pozdravuje :)))))))))))))))

Flow333

Majka
dr mi to vysvetloval. To nie je Vada implantatu. Ten he ok. Preto pacientku oboznamia ze je tam riziko infekcie vacsie. A preto opka je zadara a ak chces druhe implose tak si ich musis platit. Je to na tebe. A bavili sme sa o 560. Su sirsie. Trosku by som ich mala blizsie.

maria1113

flow, som rada, že si sa ozvala. Tak musíš byť spokojná. To som nevedela, že ako sa pri opke postupuje, že keď majú opravovať zle uložený impl. , či sa posúva ten istý, alebo sa musí dať druhý. Hovorila si s dr., že akú veľkosť by si si mohla dať a akú zn. impl. , či zostanete pri pôvodnej.

AdnavCosti

Flow
tak to je super! To si z toho musela byt taka vytesena, ze si az kopu pradla pozehlila? Joooj, keby som bola vedela, hned po teba poslem taxik, ked si uz tak vo "švungu" nech pozehlis aj tu moju kopiznu.
Tesim sa, tak budes mat vytuzene bomby :-)

Flow333

Baby ospravedlnujem sa, ze az teraz ale kym som dozehlila tu kopu co strasila v spalni. Uf.
Tak pekne po poriadku.
Prisla som do chirmedu a bolo tam dnes straaaasne vela ludi a mierny chaos. Bellinka bola na konzultacke a ja v cakarni. Potom sne pokecali, ona sla s dr magdom napichnut pery a mna sa pyta dr kacmar, mozem vas aj ja pozriet? Aj som dostala strach lebo na kontrole po 6tt bol on mierne odmerany, ze je vsetko ok a blabla. Tak mu vravim. Mala som prist po 3 mesiacoch, vtedy sme nevedeli cu je to opuch ci mierna asymetria a vyzera to na asymetriu. Vravim ze to vidiet najma vo vtstrihoch a to mi vadi. Pozeral pozeral a uznal ze je to tak. Vysvetloval mi ako rezu sval pokial a kde ho poto
prisivaju. Vsetko. Mozem aj niekoho teoreticky zoperovat:/) a nakoniec povedal, ze kedy to chcem upravit:-) ja mu na to ze do leta uz nie. Az jesen Zima. Povedal vsak ze pri reopke sa vkladal ten isty implos a je tam riziko infekcie. A to bol moj cas. Vtedy som dala tu otazku. A ak by som chcela radsej nove? Ja si ich zaplatim. Len ci by sa mi zmestilo viac aby boli prsia viac spolu. Pomeral ma a vravi jasne. Aku mate predstavu. Tak som povedala ze profil vyhovuje Len sirsie. Ze by sa to dalo v pohode:-) reopka je zadara, na anestezu je nejaka zlava a impl musim platit co jelogicke. Ale po lete sa mam este ukazat, mozno motyka vystreli a nieco sa zmeni. A vtedy by sme to detailnejsie presli:-)))) tak som spokojna a aj rada ze ma videl kacmar. :-))) ukazal mi kopec fotiek vacsich prs a boli super. A zaujimave ze vsetko povedal ze su zname. A Mali bomby. A pritom ze neradi robia velke:-))))
no story na celu stranu.

maria1113

nela111, s tými podprsenkami máš pravdu, napr. v tescu boli najväčšie košíky D, väčšie som nevidela. Takisto som mala problém v intimisimi zohnať moju veľkosť 80D. Flow už asi nepríde.