Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mia24

Adadka
Ja som bola na merani tiez pocas uzivania HAK ale po menzese, ale potom som uz vysadila a tiez z toho mala co som tam mala mi ostalo zalostne malo, ale myslis ze by som mala ist tiez na meranie este raz?? NO idem asi zavolat mojej doktorke... :-/. Totot teda milujem ked sa mi to komplikuje...o tyzden mam ist na opku ! :-O

adadka

MIA24

Ďakujem za odpoved. Predsa som sa rozhodla ATK vysadiť, lebo počas jej užívania sa mi prsia mierne zväčšili a na meraní som teraz bola týždeň pred menzesom - vtedy ich mám troooošku naliate. Tak si ich potrebujem dať do pôvodného "zúfalého" stavu a meranie s doktorom zopakujeme.

leus

belinka
ja mam zasa na to iny nazor, oni v ke su dost za prirodzenost, vedia co je "esteticke" a urcite pri predstave velke balony na takej chudej ...to by asi nevyzeralo dobre.A tu nejde len o celkovy vyzor ale aj o zdravie...ak si chuda tak to by pre teba nebolo ktovie co nosit taku zataz.Ja ked si ta pozeram...no vies vyzeralo by to podla mojho nazoru strasne vulgarne na tebe.A neodpisala si mi ci si mala usta po injekcii opuchnute a modre...

bellinka

mia
ale neviem ci vies o tom ze ja uz mam prsia 450ml gulate implantaty extra vysoky profil :)) a chcela by som vecsie :)))

Mia24

bellinka

Ja som tiez kost a koza a ci mam dobru elasticitu zevraj mam ale ktovie,ide im o prachy, ja mam 169 cm a 51 kg, a co som citala toto forum tak aj chudsie sa davali operovat, nenechaj sa odradit a skus este aspon jednu dalsiu konzultaciu u ineho doktora.

Mia24

ADADKA

JAJKA555

Na konzultacii v jednej klinike mi doktor odporucal vysadit HAK mesiac pred opkou. V dalsej klinike (kde sa idem dat operovat) mi doktorka povedala ze nie je nutne vysadit. Lenze ja som vysadila pred mesiacom a meska mi to uz 4 dni a obavam sa ze budem musiet prelozit termin opky.
Zalezi co ti povie doktor na konzultacii.Pocula som vselico, aj ze to nevadi ked beries, aj ze je lepsie aspon ten mesiac vysadit..ale tam riskujes to co sa stalo mne...no do maja by si to mohla mat v pohode (Adadka)