Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cayman

Katka 33,
poviem ti to takto...prsia sa ti nezmensia, ja uz som 2 mesiace po op, tak si nemyslim, ze by to este prsilo. Co je ale podstatne, ze ty si na ne zvyknes a budu sa ti malit. Ver mi :))
Jedine naco si neviem zvyknut, su ruky. neviem ako ich mam nosit, kedze mi tam zavadzaju prsia. Ale radsej budem chodit ako Rambo nez hrud a la 8 rocna :D

silviklh

ahoj molkshake,tak to je supr,ze mas vsetko ok!a tebe dr kazal sono?mne nie,ze som mlada este ,neviem,co tzňym myslel,dnes je uz jedno,kolko mas rokov,vsetk os na teba moze nalepit.
a ty ides mat ake? :-))

milkshake

ahojte kocky!
dnes som bola na sono,vsetko v poriadku,termin sa blizi...13.aprila v bb..tesiiiiiim=)))...a zaroven mam aj strach...citam vas uz vyse roka,strasne mi tento forum pomaha,som uz zavisla...prajem vam vsetkym prijemny den

katka33

Lubs, Neli, Vladka
napiste ako bolo a kolko Vam dali...teda som zvedava na Lubs s tou velkostou hlavne...

Adnav, ty si uz budes o mne mysliet, ze nie som v poriadku, ale ja sa chcem aj tak opytat...
Baby, co ste boli u Trsku a mali ste aj dreny, zmensili sa vam prsia po case...ak ano, do akeho obdobia mozem cakat ze sa mi este "zmensia" a odpuchnu...sadnu si, hocico, len ci mozem cakat, ze sa mi trosku mensia?

B4rbie...ako sa mas? Ja neviem ci je to v poriadku, ale stale som nejaka "slabejka" nieco urobim a uz sa trasiem uz si musim oddychnut ...a prsia stale slacia v tej podprde, myslim, ze mi zachvilu praskne...ale uz ich nechem ani otvarat a tajne dufam ze tym stlacenim sa trosku zmensia. Myslis, ze je to este opuchnute?

maria1113

flow, páči sa mi, že dr. bol ochotný ukázať ti fotky, lebo iní doktori s tým majú problém a nechcú ukazovať

xexenka

Flow333

tesim sa aj za teba :) a super, ze sa ti budu dat tie vacsie. hadam vysledok uz bude podla tvojich predstav.

skoda, ze mne sa dr. neozvyva na mail. aby som aj ja vedela ako mam postupovat :( a zas sa trepat do BB na 10 min... cakala som, ze to kuk a da mi vediet, pak by som dosla (ked na istotku)

Mia24

bellinka ked to chces tak chod! ale pokial si odbornik mysli ze by to bolo az moc, tak neviem....snad Dr. Cerven ti povie ANO :-))