Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

silviklh, ok, beriem spat. jasne, ze dva v jednom to budes mat super. som myslela, ze ti idu robit riadnu rekonstrukciu nosa, tak som sa bala, ci to zvladnes. ale aj z financneho hladiska to budes mat lepsie. to uz teda radsej vydrz...

a s tou cenou je to tak, ze celkova cena za pobyt za zvysuje o 123 eur. nie zo 105 na 123. ale k tej celkovej cene sa este prirata 123. tam je vraj aj lozko zvysene, aj anesteza a co ja viem, co este...

a silvik, nejdem toho 24. 3. ale mala som ist, ochorela som. este som stale taka otapena z tej chripciny. takze ma zas posunuli a najblizsi volny nasli az 27. 4. stale dobre.

a uz som veru ja zvedava na dojmy nasho tria. tesi, vladka, lubs cakame...

flow, tak to ti dopadlo super, tesim sa s tebou. presne, ako si si predstavovala.

milkshake

dakujem sisi...no ja som bola na 8.konzultaciach u 6 p.ch.navrhovali mi rozne velkosti a sposoby ,nakoniec som sa rozhodla pre jedneho,ktoremu doverujem..a dufam,ze sa mi opka vydari...mam ich velmi znicene po porode,nekojila som vobec koli zapalu...sisi,a ty komu ides?aj ja ti drzim palce =))

zajacik_006

si4si
ta tvoja známa si tú reopku hradila normálne ako operáciu,alebo len narkózu? A ktorý lekár bol voči nej kvôli veľkosti zhovievavý? Lebo ja si osobne myslím,že nie každý lekár by bol pri jednej klientke taký trpezlivý a vymieňal by silikóny,kým nie je spokojná. Možno,že sa mýlim.

si4si

milkshake
pytam sa preto lebo sme rovnako stare mne boli navrhnute aj aj ze si mozem vybrat. Drzim ti palce mna to caka 2 tyzdne po tebe :)))

si4si

bellinka
poznam babu co bola az 3 krat na reopke. nebola spokojna s velkostou. teraz sa to uz podarilo a je max.spokojna

Flow333

Xexenka
tak verím že potom to bude ok.

Inak dr kacmar bol max ochotný. Ukázal mi fotky a patrične okomentoval:-)

Luxury

cayman :)))))

nasa katuska je so vsetkym vecne spokojna :))) Katus - neboj, mas krasne prsia, bud na ne hrda ... :) vies ako ti zavidim?