Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

milkshake

no ostanem v bb asi 3 dni,potom sa ide naspät...autom =))...chcel asom letiet,ale zoberie to viac casu a nervov,ako ked idem autom...

si4si

milkshake
wow tak to mas teda riadne daleko budes nejaky cas na sk po operacii? Myslim koli kontrole. A este ma odradilo aj dlhaaaaaa cakacia doba u dr,Cervena. Ja zasa zijem v taliansku ale po operacii budem doma u nasich kym sa nedam do poriadku.

korki

silviklh, ja si presne nepamatam, ktory den som tam volala, asi piatok. ale to som im iba oznamila ze som chora a ze nemozem ist toho 24.3. a oni mi v pondelok uz zavolali novy termin...

si4si

milkshake
ja som bola na troch konzultaciach a nakoniec som sa rozhodla pre interklinik v Ba dr.Hedera videla som jeho pracu a je fakt uzasna a mam to blizko. Rozmyslala som na dr:Cervenom ale je to daleko aj koli kontolam.

si4si

zajacik
prvu opku mala robenu v nemecku potom 2krat na slovensku (nie ten isty chirurg)a poslednu mala robenu v prahe vsetky si musela plne hradit

silviklh

a ja so msi aj myslela,ze to bude plus 123,len Nela ma tu potom ,ze to urcite.nie..tak to je pekna palka...ja budem platit vyse 2900eur!! :-((