Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ilaria

milkshake
aj ja zijem v nemecku,robis si predoperacne tu? alebo na slovensku? a domov ides sama autom? nesoferujes ale sama? a stehy ti vyberie tvoj doktor?

Mia24

Luxury
Manula
kedy mate termin OP? Manula bola si uz aj na konzultacii u nejakecho p.ch.? (plastickeho chirurga?) alebo si sa zatial "iba" rozhodla ze pojdes na augmentaciu..
Baby aj tie co mate uz po, treba si vybrat piercing? volala som dnes s doktrorkou a zabudla som sa jej spytat a nechcem ju uz otravovat. mam v nose aj jazyku :-/

alore

baby dakujem za rady... ja budem v lete v new yorku tam si kupim urcite vela veci vo VS len idem predtym na bahamy a potrebujem aspon 2 nove plavocky. A vobec neviem velkost spodneho dielu jedny tvrdia ze su velke druhy ze mensie a ze to zalezi od strihu tak ja fakt netusim. Som vysoka a nie moc chuda mam 183 63kg miery neviem vrch chcem liya push up asi Mko lebo podprsenky z VS mam 75C ale su mi tesne. Poradte aky spodok Mko? Dufam ze nebude velke :(

Mia24

Adadka
ano povedala som jej ze som pred mesiacom vysadila a ze mi meska menzes aj o zmene prsnych zliaz a ona mi na to povedala ze sa nemam strachovat uz mala take pacientky. Jedine co sa mi zmenilo je velkost ze je o nieco mensia nie su take naliate ved to poznas, a to podla mna ani neovplyvnilo to meranie.. Pred operaciou nas aj tak budu kreslit a znackovat takze chyba sa tam stat nemoze.
Inak aj ja budem mat Mentory. Dnes mam mat vysledky z interneho a o tyzden 23.3. opku. Ty kedy?

katka33

alore,
ja mam 95% spodneho pradla a vsetky plavky z Victoria's secret, ja si to chodim kupovat do obchodov, nie cez net, takze si to v tych ich nadhernych butikov mozem vyskusat, pridem po jednu podprdu a odchadzam s 2 plnymi taskami. Len ta chcem na to upozornit, ze to su "americke velkosti" a ja som tam za uplnu anorexu, takze napr nohavicky urcite Xs a ak maju niektore aj vo velkosti XXS, tak aj tie su este lepsie ( 168/52kg) ale ver tomu ze moje tangace XS natiahne aj moj 90 kg manzel ;) oni su omnoho vacsie ako napr. Gilly hicks ( tu su mi Ska dobre) alebo Abercrombie&fitch.
Podprdy 34, myslim, ze to je ako nasich 75 a kosiky su asi ako tu.Ale aj konfekcia, ja som tam 00-XS, maximalne 0-S a tu mi je Mko akurat.Tak si neobjednaj velke, aby sa ti prsia potom nezdali este male ;)

Luxury

alore - kamoska si objednava VS a ona je celkom stihla na S, ale objednava M, vraj S je velmi male....ja by som urcite S objednala, lebo hovorila, ze zas gatky jej trocha plantali...no neviem ci som pomohla:)

Luxury

Ninaa - mohla by si co to aspon strucne aj tu napisat, ak by to nevadilo, ja som pred a zaujima ma, ako to kto vnima...