Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

katka33

Alore,
uf..no toto nie su moje znacky, ja som skor bebe,banana republic, RL a pod.ale tie co sa pytas maju aj v obchodoch Nordstrom rack, aj Marshall( okrem LV) a za tretove ceny, su to sice z minulej sezony, ale napr. Lacoste sa nemeni a mozes ho tam najst za 19 dolarov...

Nelina27

ano som velmi vytesena, ani stale nemozem uverit, ze aj ja mam konecne paradne vysnivane prsia:-))) ty este pojdes na nejaku kontrolu, ci az po roku najblizsie?

Nelina27

adelaide, uz som chcela pisat ze kde si sa nam stratila a hned si sa ozvala:-)
s tym zmaknutim to chce len cas, do leta to stihas:-) snad aj ja potom...
ja tiez uz kujem plany kam pojdem kupovat prvu nevystuzenu podprdu, a tiez sportovu, niekto tu spominal, tusim adnav... ze dobry vyber maju v pandorfe v calvin klein... chcel by sa niekto z Ba pridat na maly vylet? :-)

adelaide

nelina super,no ako to ubehlo. pacia sa ?:o) ja si pamatam este som bola taka zbita na ten 10ty den..aj v tej sprche..neuzila som si ju..ale ty vyzeras vytesene :o)

adelaide

ahojte.lubs super, gratulujem.
baby ja som v pohode, uz len zgunam nove podprdy..dnes som tak uvazovala o strednom profile , po tych prispevkoch co si pisala zonda..a aj po tych fotkach tvojich..a aj lolo..no mozno nabuduce..teraz sa tesim z toho co mam.
inak koment od manzela je jednoznacne taky ze nech su makksieeee a nech aj trochu ovisnu. takk hovorte, udeje sa to stale su to dve skaly..aj ked uz pohyblivejsie..a to som 6 tyzdnov po. tusim xexe pisala ze zmakli az tak ze sa jej to nepacilo?..:o) no ja by som bola rada..

inak trochu odbocim, ale viete niekto ako casto sa moze ist do narkozy? teda s akym odstupom..aby to organizmus zvladol..

katka zaujimave citanie. a prezradis aku mas pracu? napada ma podla tych destinacii a ze si vylucila vnutrozemie..vyletne lode ? tie porty co pises,aj ja som bola,,tiez som na jednej robila..inak tiezt sa potesim fotke tak mi mozes hodit na adelaide812@gmail.com. a co este..no konecne je tu JAAAAAAR :o)

Nelina27

ahoj lubs, tak vitaj medzi prsaticami a som rada ze si uz doma a spokojna:-)
ja si musim dnes poklopat, ale mam pocit ze ten kamion s privesom co parkoval na mojej hrudi, dnes odpojil asi ten tazky prives, takze sa citim ovela lepsie, aj napriek tomu pasu co si teraz davam hore... alebo je to aj psychika, kedze na kontrole bolo vsetko ok, aj som si ich konecne videla a dnes som bola rano hodinu bez prdprsenky, no aka ulava, jasne ze som chodila kazdu chvilu kukat na ne do zrkadla:-)))

katka33

JEEEEJ LUBS,

To si ma dnes potesila, ani nevies ako....hned sa lepsie citm, ked viem, len dufam ze mas aj ty vysoky profil. ja som bola tak mimo, tesne pred opkou sa ma doktor na to este pytal, ale mne bolo na odpadnutie a ledva som stala, tak uz som tu velkost nechala na neho.
JAj, aka som rada ze ta pocujem...no vidite, kazdy to pocituje inak...mna chrbat bolel len koli tomu odtlaceniu z podprdy ale ani krize, ani chrbat, zato prsia, pluca a cely hrudnik statocne...
Tak len oddychuj moja, setri sa a nechaj sa trosku rozmaznavat od manzela, cez vikend uz bude omnoho lepsie. Gratulujem!!!

AdnavCosti

ahoj Lubs! Tak sa tesim, ze aspon jedna z "vasej trojky" sa ozvala sem. Bolesti vydrzis a uz bude len a len lepsie. Rychle zotavenie ti prajem.
A ano, aj Katka ich bude mat paradne, len este tomu nevie sama uverit :-)

alore

katka a nevies nejake centrum kde by som nasla diesel lacoste ed hardy VS LV karen millen a tak podobne. V tom mall je len VS