ahojte dievcata.tak ja som sa tiez prave vratila z BB po rocnej kontrole.prsia su v uplnom poriadku,co ma velmi tesi.pan doktor velmi mily,venoval sa mi viac nez pat minut,takze zrejme mal dnes dobry den:)))
nelina27
aj som si myslela,ze si bola asi doobeda,ale bola tam jedna kocka,co na mna hadzala ocko,tak som aj vahala,ci ju oslovit,ci to nie si ty,ale potom som si vsimla,ze nemala pooperacnu podprsku,takze som to vylucila,lebo ty ju este musis.
leus
preco si myslis,ze cervenovi ide za kazdu cenu o prachy???vies kolko dievcat odhovoril od operacie,lebo mali nadherne prsia,ktore by bola skoda rezat.len ja viem o dvoch a urcite ich je este viac,pretoze aj lolo mi pisla,ze jej kamaratke povedal,ze jej prs sa ani nedotkne,lebo su dokonale.na niekoho komu ide iba o peniaze,trochu divne:)a tiez mi to nesedi na doktora,u ktoreho sa caka uz takmer rok na operaciu,takze to asi nebude o peniazoch.ja to beriem,to je tvoj nazor,len ja s nim nesuhlasim,ale urcite to nechap zle,kazdy ma svoj nazor,len reagujem,lebo ja mam iny.