Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

milkshake

ahojte...neda mi to aby som neprispela...bola som dvakrat na konzultacii u dr.cervena...bola som nadmieru spokojna,aj ked bola cakaren plna venoval sa mi skoro hodinu,zodpovedal mi vsetky otazky...to pisem len preto lebo som bola u viacerych na konzultaciach,aj ked nemaju ani tretinu pacientov v porovnani s nim,niektori ma odbavili za 10 minut...

milkshake

ahojte...neda mi to aby som neprispela...bola som dvakrat na konzultacii u dr.cervena...bola som nadmieru spokojna,aj ked bola cakaren plna venoval sa mi skoro hodinu,zodpovedal mi vsetky otazky...to pisem len preto lebo som bola u viacerych na konzultaciach,aj ked nemaju ani tretinu pacientov v porovnani s nim,niektori ma odbavili za 10 minut...

leus

jeeezis, zabudla som, ze tu sa na adresu pana doktora nesmie nic negativne, jaaaj :D pocuvaj barborka, ehm....ty si taka bojovnicka za cervenove prava, nemozes to tu tak prezivat boze...ja som to myslela asi tak na kazdeho chirurga, ako na neho...keby bol spomenuty tam trska ,tak aj tak tu poznamku tam hodim, jasne?

barbora10

ahojte dievcata.tak ja som sa tiez prave vratila z BB po rocnej kontrole.prsia su v uplnom poriadku,co ma velmi tesi.pan doktor velmi mily,venoval sa mi viac nez pat minut,takze zrejme mal dnes dobry den:)))

nelina27

aj som si myslela,ze si bola asi doobeda,ale bola tam jedna kocka,co na mna hadzala ocko,tak som aj vahala,ci ju oslovit,ci to nie si ty,ale potom som si vsimla,ze nemala pooperacnu podprsku,takze som to vylucila,lebo ty ju este musis.

leus

preco si myslis,ze cervenovi ide za kazdu cenu o prachy???vies kolko dievcat odhovoril od operacie,lebo mali nadherne prsia,ktore by bola skoda rezat.len ja viem o dvoch a urcite ich je este viac,pretoze aj lolo mi pisla,ze jej kamaratke povedal,ze jej prs sa ani nedotkne,lebo su dokonale.na niekoho komu ide iba o peniaze,trochu divne:)a tiez mi to nesedi na doktora,u ktoreho sa caka uz takmer rok na operaciu,takze to asi nebude o peniazoch.ja to beriem,to je tvoj nazor,len ja s nim nesuhlasim,ale urcite to nechap zle,kazdy ma svoj nazor,len reagujem,lebo ja mam iny.

leus

janika 24
teba robil kacmar?Joj baby nekazte mi obraz o chirmede, uz druha co ma z tade asymetriu, co sa im stalo, doteraz same chvaly na nich.Ja keby trska nebol taky drahy tak uz po tom vsetkom idem radsej k nemu .

zuzi16

vladka19

strááášne ti držím všetko, čo možem a myslím na teba...teda aj na Vás babule, ale vladka mala aj modeláciu pred tym a teraz implošky dáva, tak som strááášne zvedavá, že či je spokojnosť, lebo na základe možno nej sa rozhodnem koooonečne aj ja :o)

tak dúúúfam, že už sa čoskoro ozvete a popíšete svoje pocity :o)

zuzi16

tak som bola dnes na sone a všetko ookaa...,tak dufam, že aj predoperačné budú v pohodke :o)

a ešte k tej nepríjemnosti u Maršala,hmm..bol veeelmi nepríjemný a odmeraný !!! Celé som to nechápala, lebo som sa pred tym s tykým niečim nestretla...Podla mna by mal byť ustretovým príjemný a čo ja viem čo ešte, ked chce odo mna tolko €rašov...no nieee????

tinda

katka presne taký pocit po opke som mala ako ty,že mi straašne zavadzajú z bokov a rukami som ich totálne cítila ako do nich búcham xi,tiež som si nevedela predstaviť ako takto budem existovať,ale ono sa to všetko zmení,ked ta odlepia z tých pások a časom pekne usadnú a absolutne ten pocit zmizne neboj,ono asi si musíš na ne aj trošku zvyknúť,ved predsa predtým nič a zrazu konečne niečo...xi,určite nebudú velké a neskôr si povieš aj vačšie by som brala v pohode:))
no vidím,že po narkoze každá toho natárame xi,ja som sa zas domov zberala a postaviť a postaviť z postele no hruza xi,ale na tvoju angličtinu sa nechytám xixi som sa aj ja pobavila