Ja prechodne, labzujem po celom USA, okrem vnutrozemia. AJ v NY som uz bola a v Nassau...asi nechem prehanat, ale asi zo 200 razy. Ked tam budes, urcite chod do Atlantisu, je to uplne neuveritelne podzemne "akvarium" a zabavny park v jednom, den ti bude malo pobehat vsetko, uplne uzasny zazitok, na cely zivot, to sa neda porovnat s nicim inym na svete, plaz..ako cely karibik, neuveritelne biely piesok, tyrkysove, ciste more, velmi tepla voda, ja po tychto skusenostiach naozaj uz nemozem ani vojst do stredozemneho..a nezabudni na straw market pri pristave, to je tiez riadny zazitok a hlavne pozor v noci, je to iny kraj a bezpecnost je na mieste, nikdy nechod sama, to teraz naozaj vazne...
Inak baby dakujem za povzbudenie o tych mojich mega melonoch...ja dufam, ze si na ne zvyknem,lebo mometnalne na nich ine ani nehladim, stale si ich chytam... tam by mali nechavat nejake "dreny" do tych implantatov, aby si si mohla povedat po operacii ci trosku odpustit, alebo este pridat, aby ta velkost bola taka aku si predtavujes, ved na kazdom je to inak....