Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

katka33

Alore,
neviem kde presne budes a zospisovat to tu by zabralo pol fora, ja som bola v Manhattane, takze manhattan shopping mall, aj na 42nd street tam toho najdes,ale pamataj ze to je NY, tam sa moc nakupovat neoplati, ja ked som si to porovnala s Miami tak aj o 40% drahsie. Ja som si tam uzivala skor tu atmosferu a turist. atrakcie, ale nakupovat sa tam naozaj neoplati, tam dokonca nemavaju v brand shopoch ani take velke sezonne zlavy v porovnani s ostatnymi mestami. Ja som si tam ale nakupila obrazy co predavaju po uliciach a jediny dopravny prostriedok ktory mozem odporucit-metro jednoznacne.

alore

katka neboj prska este odpuchnu a urcite si na ne zvyknes a budes chciet viacej casom :) aj moje sa zmensili odpuchli sadli si vobec nie su take ako boli po opke, su uplne ine, to chce len cas

alore

katka 33 dakujem za tipy,ale ja ako sa poznam sa z hotela a z plaze nepohnem cely cas. Budem oddychovat po skuskovom :) xi prosim hod nejake tipy na nakupy v NY nejake velke obchodne centra

katka33

Ja prechodne, labzujem po celom USA, okrem vnutrozemia. AJ v NY som uz bola a v Nassau...asi nechem prehanat, ale asi zo 200 razy. Ked tam budes, urcite chod do Atlantisu, je to uplne neuveritelne podzemne "akvarium" a zabavny park v jednom, den ti bude malo pobehat vsetko, uplne uzasny zazitok, na cely zivot, to sa neda porovnat s nicim inym na svete, plaz..ako cely karibik, neuveritelne biely piesok, tyrkysove, ciste more, velmi tepla voda, ja po tychto skusenostiach naozaj uz nemozem ani vojst do stredozemneho..a nezabudni na straw market pri pristave, to je tiez riadny zazitok a hlavne pozor v noci, je to iny kraj a bezpecnost je na mieste, nikdy nechod sama, to teraz naozaj vazne...

Inak baby dakujem za povzbudenie o tych mojich mega melonoch...ja dufam, ze si na ne zvyknem,lebo mometnalne na nich ine ani nehladim, stale si ich chytam... tam by mali nechavat nejake "dreny" do tych implantatov, aby si si mohla povedat po operacii ci trosku odpustit, alebo este pridat, aby ta velkost bola taka aku si predtavujes, ved na kazdom je to inak....

Mia24

ja mam tiez v nose piercing do tvaru L a trva mi 5 minut kym ho odtial vymaturujem ale to chvalabohu viem..popros nejaku kamosku ktora ma tiez v nose pierc.alebo chod do salonu,mne to v pohod zadara vybrali a len sa smiali..

Luxury

Mia, ja mam take pocity s nosom...ja ani neviem ako vybrat, som si kupila aj iny piercing ze vymenim ale neslo to ...furt mam ten isty, dokriveny, ale je presne podla cesticky :) a ako dam spat tiez neviem, asi budem zas prepichavat ci co...

Mia24

Luxury
kks z nosa ale z jazyka to ja nevyberem naposledy ked som si ho menila tak som musela ist do salona kde som si ho dala robit aby mi ho vybrali a mozem sa s nim rozlucit lebo ked si ho vyberiem tak mi to za par hodin zarastie a pochybujem ze hned po opke si budem montovat do jazyka naspat piercing...budem mat asi ine starosti.zodvihnut pohar bude nemozne :-///

katka33

Alore
a kde na Bahamy? Nassau, Freeport ci kam mas namierene? A v NY by som mala byt aj ja niekedy od jula, ak bude teda vsetko so mnou OK