Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

AdnavCosti

Vladka
Tak parada :-) Asi tie dreny fakt su na nieco dobre, ani by som neverila, ze tam moze zostat 300ml...dost. Ale ty budes ina prsana, ze? Mala si aj zaklad plus tych 390, hmmm...Uz sa tesim na fotecky o par tyzdnov. Opatruj sa, neprehanaj, nech sa nieco nepo...kazi :-)

AdnavCosti

xexenka
A nevydrzala by si cez leto este s tymito? Jasne, kazda chceme hlavne v lete byt TOP a nie v nejakej pooperacnej zvieracej "kazajke"...

janika24

Flow

neviem presne kto ma operoval,pretoze na konzultaciu som bola u Magda a aj on a ma kreslil pred op,ale po op som mala pocit ze ma operovali obaja,pretoze obaja ma chodili kontrolovat po op.Je to divne ale ani som sa potom na to nespytala,bola som hlavne rada ze mam po tom:)Ale idem zase na kontrolu 30.3 to uz bude 6 tyzdnov po op tak som zvedava ako dopadnem.

naima21

adadka
myslela som si ze to tak bude, ked som pozerala tabulky eurosilicone, ale chcela som si to overit v praxi. takze dik :)

xexenka

tak dnes mi odpisal Dr. na mail.
pozrel fotky a usudil, ze v priebehu
hojenia doslo k jeho jemnemu vysunutiu.
Ak sa to neupravi a nebudem s vysledkom spokojna bude nutne ho jemne operacne spustit.

ked si najdem cas, mam sa prist ukazat.
nemam z toho dobru naladu, neviem ci mi koncia plany na leto... :(

milkshake

ilaria
dnes som bola u obvodneho tu v nemecku,normalne by mi tie vysetrenia neurobil,ale nakolko ho dlhie uz poznam,mi to spravi zadarmo...inac by ma to stalo okolo 300-400 eur,a to je moc...no na operaciu idem sama,cize priatel ma tam odvezie,potom on musi spät,lebo ma dolezity termin...takze toho 13.idem sama,boze ta panika,ked si na to pomyslim,uz sa klepem =)kocky,bola by som rada,keby sa niekto ozval,kto ma 13.tiez opku,aby sme sa navzajom povzbudili...
gratulujem vsetkym k novym prskam

Luxury

Lubs, gratulujem, som rada ze si sa ozvala, ze si ok, a tak :) Lubs a ako bolesti? da sa vydrzat? zvladnem to? odporucas? :)))

alore

katka 33 aj tak dakujem za rady este nieco vygooglim kam mam ist :)
adelaide nelina baby CK podprsky su super ja som si hned na po stichoch skusala a sedeli super a to boli prska este nepoddajne a su mi dobre aj teraz :) a urcite kupite aj nevystuzenu s kosticami. To bola strasna sranda ist prvy krat kupovat podprsku s tym,ze v nej nieco je ani som nevedela ake cislo ci mi sedi ci nie pretoze predtym mi boli aj acka velke xi :D