Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

alore

ahojte prsatice :D viem,ze to sem nepatri,ale urcite je tu nejaka,ktora uz objednavala plavky z Victoria´s Secret. Poradte mi velkost, vobec neviem ake objednat, uz som tolko diskusii precitala a cim viac citam tym som sa viac zamotala. A ja tie plavky strasne chcem,prve leto s prskami si neviem predstavit bez tych plaviek xi proste ich musim mat :D
este raz sa ospravedlnujem ze som mimo temu :)

adadka

NAIMA,

mne Dr. pri meraní zistil /mám asimetriu/ ze jeden prsník mám pribl. o 50 ml menší ako druhý. Do jedného mi navrhol 300 ml a do druhého 250 ml. Bradavky mám vraj v rovnakej výške, len prsnú ryhu mám na jednom o 1 cm nižšie. /mám 170 cm, 50 kg, odkojené dve deti - prsia pevné ale malé :-(/. Aspoň čo som videla v tabuľke, ktorú Dr pozeral, tak jeden impl. bude mať 11,7 cm a druhý bude tuším o niečo užší. Mne bude dávať Mentory.

katka33

Ninaa,
budem rada, ja som si vytvorila na zverejnenie novu schranku, tak mi napis na kk1977@azet.sk
Dakujem velmi pekne,

Hej tri musketierky? AKo ste dopadli?
Lubs, povedz ze aj ty mas 320, ze?

Ninaa

Katka 33, ja som mala úplne rovnaké pocity ako ty, možno ešte horšie som to prežívala. Ak mi dáš e-mail, napíšem ti podrobnosti, lebo tu by to bolo na niekoľko strán.

Flow333

Zase mi to tu zblblo a poslalo prispevok zo vcera
barborka 10
uvidim co spravia prska do oktobra a ak budem mat zvysnych 1000€ tak dam 560.

suzie3

Manula
ak sa chces dostat do galerky postup je taky, ze posles svoje foto prs Livee na mail e.uhrinova@gmail.com a ona ti spatne posle dalsi postup.