Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

manula

ahojte dievcata :) som tu nova a dospela som k presvedceniu, ze sa stanem jednou z vas :) uz od puberty tuzim po prsiach :D teraz mam odkojene dva roky a stav este horsi ako pred porodom..v tehu a pocas kojenia sa dalo,ale toto nie, navyse chudnem ,tak vsetko mizne este viac..chcela by som absolvovat OP tak asi v septembri..a mam zatial tipy na Cervena, Fabryho, Jezovitu...z tychto troch planujem vybrat,ale zatial vyhrava Fabry,kedze som z BA,no uvidime..zacala som vas citat od strany 378 nech sa dostanem do obrazu troska..a budem vas tu otravovat...chcem sa spytat..mozem sa aj ja dostat nejak do galeriu s fotkami pred a po? alebo ake su podmienky..lebo som zachytila,ze tu fotky spominate..dakujem a tesim sa na vas ..dobru noc ! :)

barbora10

leus

vies ze som to citala,ale som zabudla.mne sa teda pacia,tvarovo su nadherne,ale su naozaj poriadene.pred tym mala mensie.kuk video

www.stream.cz

barbora10

leus

chichi,ze bojovnicka:)ale ja predsa za nikoho nebojujem,pockaj,hned som spat,len dam popodpisovat peticiu za cervenove prava:)a keby tam je spomenuty trska,zastanem si jeho.nie vazne,uz to neriesme,vsetko je ok:)a kluden piste aj negativa,ale ja budem pisat moju skusenost a ta je positivna!

a nepiste na neho nic zle,lebo rozbijem ten sprosty pocitac,take mam vtedy nervy!!!!!fuha,ale som sa vytocila idem po dithiaden...preco mas pocit,ze nieco moc prezivam?:)))

AdnavCosti

Pocit, ze ked mi odlepia pasiky, tak mi tie kamene spadnu na zem som mala aj ja. Ked som si prvykrat /cela happy/ dala dole pooperacnu a sla som sa osprchovat, po $ min. som letela z vane a sukala na seba tu podprdu a rychlo dnu s nimi, presne preto, lebo sa mi zdalo, ze mi roztrhne kozu a padnu...Vo stvrtok tomu bude mesiac a uz ten pocit vobec nemam, hoci stale ich mam radsej v podprde ako "len tak".