Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Luxury

Vladka, gratulujem, ze to mas za sebou uspesne, stastne a tak v pohode:) ty ako by si ani nikde nebola, mam taky dojem, taka pohodicka :)

suzie, drzim palce zajtra!

adadka

baby prosím vás, poradte nejaké stránky s fotkami pred a po. Aj zahraničné. .. mám termín op. a som v koncoch....mam s tých veľkostí total chaos

suzie3

merinka
ja som tiez volala sestricke ze ci je ok, ked ma neposlali na sono prsnikov a ona ze ano. V novamede to nevyzaduju

bellinka

Baby chete niektora termin k cervenovi na konzultacku ohladom zvecsenia 1.4., ja nemozem ist lebo musim ist s malickym PRVYKRAT do skolky je to jeho velky den :))) je to piatok

katka33

Suzie3
neboj, ako naozaj keby ma to bolelo este o den viac tak intenzivne ako prve dva dni, vypytam si uz eutanaziu...ale ono to po tom druhom dni sa zlepsovalo naozaj az velmi rapidne...teraz to zase tak stagnuje trosku. Takze ak ti nic nevytecie, urcite ti to utlmi tak ako ma a zvladnes to lepsie...ved pozri kolke to tu za posledny mesiac zvladly....vratane mna ; ) A napriek tej ukrutnej bolesti som od prveho rana vstavala z postele sama, nikto mi nepomahal...moj pripad nebol na odstrasenie,ale len akoinformacia, ze aj taketo to moze byt, aby ste sa potom nezlakli, ak budete mat podobne pocity. Lebo ja som sa na tu bolest tolko pytala a kazdy len ze"to zvladnes" a potom som bola vyplasena, co sa so mnou deje, ked som nevladala ani rozpravat,ani drzat telefon pri uchu dlhsie ako minutu.

katka33

vladka,

ja zomrem ze morfium...no tak bodaj by si nieco potom citila!? Co som mala povedat ja s polovicou vytecenou na plachte?
Ale ja som aj predpoklada, ze po tych skuskach, co tvoje prsia uz presli, toto zvladnu hravo.
To krvacanie, no dost, aj ti robili krvny obraz pre istotu ked si odchadzala? No len sa pekne setri, nevar a nevyvdzaj aj ked mozes...lebo ta to zlomi neskor. Setri sa!!!

suzie3

Vladka
gratulujem k novym prskam!! uz si si ich videla? si spokojna?
takze ziadna nevydrzatelna bolest?? To je super ze uz takto vsetko pekne zvladas. Po tej Katkinej skusenosti si ma trochu upokojila :)
Ja idem zajtra...taaak sa tesim, konecne nebudem vyzerat ako 13rocny chlapec :) dufam ze vsetko dobre dopadne.

merynka

baby chcem sa spytat sestricka mi povedala ,že nepotrebujem sono pred operaciu .potrebovali ste??? predoperacne mam uz vybavene tak neviem