Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

lenkea, ahoj. a ty ako mas? prska posluchaju??? ty si bola prva, ktora bola operovana, odkedy som na tomto fore, tak si ta stale budem pamatat a otravovat. xixi

lenkea

lilly, aj mne ich rad mackal, aj teraz by chcel, ale zatial sa bojim mu to dovolit.teda moze, ale iba tak decentne.
ale myslim, ze sa to v pohode moze, aj v péčku som to už videla.

korki

suzie, zajtra na teba myslime. drz sa!!!

vladka, super. sak z tvojich riadkov citit, ako keby si ani nikde na opke nebola. to je super. no s tym malym, to mas fakt zle. kto je teraz s tebou, kto sa o neho stara??? lebo ja sa tohto bojim. ze ked pridem po opke domov, tak automaticky ho budem chciet mojkat a tak.

lilly29

Babule mám na vás takú intímnu otázku..moj partner moje lentilky rád mačká..teda pokial mi to nie je nepríjemné, no a neviem si predstaviť ako to bude ked budem mať silikony, či sa to pri takej drsnejšej manipulacii nepoškodí , alebo neposunie.Budem si musieť na ne dávať pozor do konca života? Máte s tým niekto skúsenosť?
A ako dlho trvá,kým mi prídu informácie o prístupe do galérky..lebo som posielala fotku pret troma dňami a stále nič.

si4si

vladka19
gratulujem k novym prskam a ze to zvladas naprosto uzasne.

suzie
zajtra ti drzim palce nech to vsetko dobre dopadne

katka33

Suzie 3
ty ides zajtra? No ani to tu nejak neprezivas, tak drzim palce, neboj, vsetko bude v poriadku. Tak sa potom ozvi ako si dopadla, ked uz budes mobilnejsia, budeme ta cakat!!!!

suzie3

Vladka
to je super ze si nakoniec s prskami spokojna, a ze su makke a to mas tam dost ml.
a chapem aj tvoje pocity ohladom synceka, ja som si dneska malu vyobjimala na mesiac dopredu :)

a setri sa!

suzie3

katka,
ja som v podstate rada,ze si napisla svoju skusenost, a vobec nebola nejakym "strasiakom" ale jednym s moznych variantov pooperacnych stavov...preto som vdacna aj za takuto spravu. ked clovek vie ako sa to moze vyvinut, aspon nieje prekvapeny :)

Preto beriem na vedomie, ze to moze byt aj naozaj zle, ale dufam, ze mi nic nevytecie a ze "to zvladnem" , co aj budem musiet, ked uz som sa na to dala :)

a Tebe prajem nech ti prska robia uz len radost, ked si si koli nim tolko vytrpela