Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

manula

a inak ahojte aj vy ostatne babule :))))
takze ja som uz fakt rozhodnuta, idem do toho! tesim sa a aj obavam,ale co nespravime pre pekne prsia, ze? :)
Moja kamaratka mala tiez tie dreny a uplne v poho zvladla OP..ale tak ona bola uz 2x a momentalne je dali anatomicke a 420 ml ..ale inak mi nepripada tak, ze prve co si na nej vsimnej su prsia :D tak v pohode primerane ,,ale tak tieto nove prsa som jej v podprde nevidela este ani hole..iba cez tricko a vystrih..moja sestra ma 350 ml robil jej cerven pred vyse rokom a na nej mi to prijde ako bomby dve ona ma gulate...a radi mi anatom...vy mate zvacsa ake??? anatom ci gulate??? a tie profily o co to ide?

manula

Mia24

ja este nemam termin OP..este to len zvazujem par dni,ale uz som si ista,ze chcem!!! aj po dnesku,hovorila som s kamoskou,ktorej robil Fabry a nevie si vynachvalit a takisto aj druha moja kamoska...vsetko same pozitiva :)ale planujem v maji na konzultaciu a v septembri termin OP..

manula

suzie 3
dakujem za info ohladne galerky, no budem musiet tie moje lentilky odfotit teda :D to je dost narocna uloha pre mna,kedze sa s nimi nestotoznujem :))) ale zaujima ju ma vase fotky a tie premeny co ma teda caka a na co sa mam tesit

maria1113

ahojte baby. Nelina27, aj ja chválim tvoje prská, vyzerajú prirodzene a pekne, vôbec nie, ako silikónové.
Xexenka, kedy si si prvýkrát všimla, že prská nie sú rovnaké, ako dlho po opke?

Nela111

Katka33 - no aj mna by zaujimalo co robis, ked tolko cestujes! ;-))

Lubs a Vladka - gratulujem a prajem skore zotavenie a maximalnu spokojnost! :)

Nela111

Nelina27 - super, ze z nich mas radost :)) Ano, vyzeraju prirodzene, pekne velke a pri sebe! Parada. A uz chodis do prace??

Lenkea - verim, ze tvoje striedave fazy sa zmenia iba na jednu, a to fazu SPOKOJNOSTI! :))) Su predsa velmi pekne. Naozaj mozes byt spokojna. Ved v buducnosti (po detoch) si mozes dat vacsie, ked budes velmi chciet. A stale mas ten pocit studeneho?

Silvia313

lenkea

a akú veľkosť máš? nemáš náhodou fotky niekde? lebo v galerke som Ťa nenašla... neviem síce, či som slepá, ale tak asi tam nebudeš... ja sa furt neviem rozhodnúť pre veľkosť... bojím sa, že 375ml bude až moc...

Silvia313

lenkea

a akú veľkosť máš? nemáš náhodou fotky niekde? lebo v galerke som Ťa nenašla... neviem síce, či som slepá, ale tak asi tam nebudeš... ja sa furt neviem rozhodnúť pre veľkosť... bojím sa, že 375ml bude až moc...

lenkea

ahoj korki, stale mam fazy spokojonsti a nespokojnosti. raz sa mi zdaju male, raz dost velke, raz mam pocit, ze je kazdy iny, teraz som sa okukovala a su rovnake... ja neviem.. maju uz pekny usadeny tvar..3 mesiace som po..keby som si mohla rozmysliet este raz, urcite prehovorim dr. aspon na 350 ml.
inak baby, nosite push-up?ja nie, ale s normalnou podprsenkou nedosiahnem
"ciarku" . v podstate este nemam nakupene ani ziadne vystrihy. teda kupila som si jeden top, ale hanbim sa si ho obliect este :-) no nehovorim, fazy... :-)