Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

katka33

lubs,
no ja naozaj nerozumiem, mne nikdy neopravili ani ten vankus, jedine doktor mi ho popravil...a este si predo mnou aj do "P" nadavali medzi sebou...no ja som len pozerala...
A ked som bola tam, ani mne sa nezdali velke,len ono sa to nejak v nedelu trochu "vyformovalo" a teraz sa i zdaju omnoho vacsie nez boli v nemocnici...

Inak vsetkym lepricanom prajem krasny st. Patrick day...aj to pocasie mame ako v Irsku, tak uz len pohar dobreho Guinnessu!

Vladka, prve dni boli horuce, neboj...

Veronika 86

Vladka a ostatne dievcata, gratulujem a prajem rychle zotavenie

Vladka
teba kto operoval? Ja uz ani neviem koho dievcata teraz odporucaju viac, Dr.Magda alebo Kacmaryho..

si4si

vladka
kamaratka je sestricka na pl.chirurgii a ta mi hovorila ze by sa malo spavat skoro v polosede tak ako si spala v nemocnici.

zuzkas

vladka zápcha po narkóze je normálna.aj ja som mala týždeň a potom ma tak prehnalo,že som aj schudla z toho:-)
lenka aj ja mám pocit studených pŕs a som 5 mesiacov po tú čiarku medzi prskami tiež nemám:-(riadnu pusch-up si musím dať,aby som mala,ale potom ma to bolí,takže nemôžem ju mať celý deň.

maria1113

katarína08, chcem sa ťa spýtať, či po toľkých rokoch vyzerajú stále pekne, či nejako výrazne nepoklesli. Plánuješ si ich dať vymeniť? Akú zn. impl. máš a kto ti ich robil, koľko máš ml?
Vlaďka, je to úplne normálne, že máš zápchu, čoskoro sa to upraví, je to len na pár dní.

katarina 08

Ahojte dievčatá , vidím že je tu rozbehnutá diskusia o prsíčkach. Ja mám silikóny už 10 rokov v tvare slzičky , sú prirodzené oproti gulám. Ľudia si to ani nevšimnú.chcela by som len pár postrehov -prska mám studené stále, a po 3, mesiacoch Ti mužík snimi môže robiť čo chce. Nebojte sa ani sa neposunú ani neprasknú. Držím palce všetkým odhodlaným babám , určite Vám to zdvihne sebavedomie :)))

lenkea

silvia,nela
mam 300ml vysoky profil od Cervena a mam este pocit studenych prs na dotyk,ked pridem zvonku a vyzleciem sa.