Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xexenka

AdnavCosti

DAKUJEEM!!!
ja nemam stres priamo zo statnic, naucit sa naucim,len diplomku mam odovzdat za3tyzdne, nechcu mi dat podklady k nej(z firmy), pak bud tyden mam 2skusky... atd...
nech len dipl. stihnem a pak je to ok.
potom by som aj do BB zavitala :)

AdnavCosti

xexenka
Tak ti poradim na stres - ja som pre "pre istotu" dva mesiace pred statnicami otehotnela - takze som bola tak nad vecou, lebo som musela, ze az :-) Tak si skus predstavit, ze si tehotna a nepripustat si ziadne zle scenare ani co sa statnic tyka ani prsok a tak. Prajem vela energie a malo nervov.

xexenka

Nela111

fuu pred presne neviem, ale mam siroky hrudnik, takze som mala 84-6 cm
po mam cca 77, aj ked mi dal dr. tu pooperacnu 80D, je mi to velke, resp.sa necitim dobre v takej volnej, tak si normal kupujem 75D podprdy
a cez mam ted, akurat sa meriam a uz len 94-5 a to mi dr. odhadol ze budem mat 99...
dako sa mi zmensuju :/ asi zo stresu

xexenka

maria1113

ja netusim ako to bude, ale isto za opka, a ja si to laicky predstavujem tak, ze asi nareze opat sval abo de ten silikon je, aby siel nizsie.
a ten lavy som mala odzaciatku vyssie, len som to brala ako opuch, co aj dr. povedal.
mozes viediet na prvej foto, ked som dosla zo stichov, tam som este popisana a vidno ten lavy vyssie :(

xexenka

AdnavCosti

ja vydrzim co by nie, len mam ine plany. naschval som chcela opku skor, bo v maji mam statnice, cca zac. juna promocie a pak som cela it do USA (abo zahranicie) tak nech mam prska ok. a teraz toto.
nevie... mam tolko otazok, len teraz diplomka atd, tak preto nemam cas zabehnut do BB.
musim to dako vyriesit :(

Nelina27

neboj vladka, aj moje boli horuce prve dni, inak super to zvladas, aj ked si musela mat strach ked ti zistili to kravacanie, tak aspon tie dreny boli na nieco dobre
lubs, ako sa citis?
dievcata tie moje fotky nie su bohvieco co livka vcera pridala, fotila som sa sama, este k tomu mobilom, v skutocnosti to vyzera lepsie len ten lavy je este stale dost opuchnuty, najma zvrchu, no nosim poctivo ten pas hore, tak verim ze sa to da do poriadku (a ta skvrna dole na podpsenke, nebola to krv z prsnika, to len mi doktor vybral take povrchove znamienko co som mala v zahybe pod prsnikom a to mi zakrvacalo)
tak dnes ma suzie velky den, drzim palce:-)