Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kobra17

Babulky ahojte.Poradí mi niekto?
Tak nakoniec sa mi podarilo stanoviť si termín op.na 22.3.Mám mať okrúhle,stredný profil,400 ml-- bude z nich vraj podprda C na hranici s D.Ukázal mi aj nejaké fotky žien podobných rozmerov mojím,ale ja mám aj tak pocit,že tých 400 ml bude málo.Povedal,že ak mi dá väčšie,tak už to bude moc okaté.
Moje údaje: 173cm
62kg
pod prsiami: 76-77cm
cez prsia. 84-85m
Kým som mala prsia pekné,plné,nosila som podprdu 75/C,takže vlastne by mi vyplnil to,čo mi deti vycucali.Len sa bojím,aby to tak naozaj bolo.
Tak vás tu chcem babulky poprosiť,ak je tu niektorá z vás aspoň približne takých rozmerov ako som ja a je po op.napíšte mi prosím pekne,aké máte impl.,ml.,profil,či okrúhle,či anatómy.
Každá rada vzácana,termín sa blíži,tak aby som to mohla ešte nejako zmeniť.
Veľké ďakujem

xexenka

vladka19

ja som povodne asi ani nemala asimetriu, len ten lavy implos je inak dany, ci uz vyssie abo neviem. ma iny tvar. len v podprde sa tvaria ze su ok :)

zuzkas

flow aj na mojich foto to vyzerá že jeden je menší,ale tiež to je asi len umiestnením.držím ti palce a tiež xexenke!

Flow333

Maria
vies Ono to na foto vyzera tak ze jeden bol dost vacsi. Ale nie. On bol Len tak inak umiestneny. Rozdielne implantaty nic nevyriesia

maria1113

flow, prečo dr. nadal do jedného prsníka inú veľkosť impl. a do druhého zase inú. Aj v galérke je veľa báb, čo majú rozdielne impl. pri asymetrii. Teraz ti bude zase dávať rovnaké mililitre, či ste sa o tom nebavili?