Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nelina27

kobra, ja sa neodvazujem nikomu nic odporucat, nase nazory tu ber s rezervou:-) mne osobne sa viac pacia prirodzenejsie anatomy, ale niekedy aj okruhle vyzeraju dost prirodzene, zavisi aj od zakladu aky kto ma pred opkou, naopak doktorvela dievcatam sa paci taky viac silikonovy look, ak doktor tebe navrhol aj, aj... tak je to len tvojom pocite, co sa tebe paci viac...
anela, ak mas len 47 kg tak sa mi zda tych 350 ml teda dost, budes mat aj dve cisla vacsie z toho :-)

kobra17

Nelina
Impl.majú rozmery:13,8 priemer a do výšky 4,4 cm.Keď som doma šachovala pred zrkadlom s centimetrom,tak sa mi to celkom aj pozdávalo,ale tiež si myslím,že ak už to raz podstúpim,tak radšej aby boli väčšie ako potom ľutovať,že nie sú ani také ako som si predstavovala.Tak ja s ním ešte zajtra skúsim kecnúť či by sme nedali aspoň o niečo väčšie.Asi istota je gulomet.Len aby potom nevystrelil!chi . A odporúčaš okrúhle alebo anatomy?Vraj si môžem dať aj tie aj tie,ale ja som viac za okrúhle.

anela 59

Konzultovala som u dr Ocenasa z BB,on tiez hovoril,ze je to max,co mi tam moze dat. Teraz mam take plnsie jednotky,167 cm a 47kg. Ale hadam to zvacsi aspon o cislo a pol.

Nelina27

kobra, no tazko takto radit, tvoje prska som nevidela, ci tam mas vela koze alebo nie, ci chces vyplnit hlavne hornu cast gulami alebo skor spodok anatomami.. dala by som na radu chirurga pre ktoreho si sa nakoniec rozhodla ale aj na tvoj pocit... pripadne s nim este raz skonzultuj ci by nebol lepsi trochu vacsi implos, asi zavisi aj do vysky profilu ako to nakoniec bude vyzerat, no je tam vela faktorov, prajem ti nech sa spravne rozhodnes, aby si si nakoniec nepovedala ze za tie prachy mohli byt aj vacsie:-) vacssina dievcat tu na fore by ti zrejme doporucila ist do vacsich:-)))

kobra17

Nelina
Tak nakoniec som sa rozhodla pre dr.Dziubana.To bola štvrtá konzult.Keď som bola u dr.Ježovitovej,ona mi chcela s fleku dať 475 ml,vysoký profil--ale anatomy.Ale toto určila bez merania!Ale aj tak v tej veľkosi sa dosť rozchádzajú aj keď asi je rozdieľ--anatom a okruhli impl.,myslím tým,že ak dá 400ml okrúhle impl.,tak možno môžu urobiť efekt 450 ml anatómu.Ja už fakt neviem,čím viac sa radím akonzultujem,tým mám väčší chaos v tom aké impl.by boli najlepšie.Len sa bojím,aby tie 400ml neboli nakoniec malé v porovnaní s pojou postavou.

Nelina27

kobra, tvoje rozmery su podla mojho laickeho nazoru aj na vacsie prska, mozno aj 450 ml by si zniesla, kedze predtym si mala C.. a ku komu ides na opku?
anela, pre teba sa mi zda tych 350 ml zase na vrchnej hranici, kedze mas pod prsiami len 70 cm, co je uzsi hrudnik, nepises ostatne miery tak tazko posudit... u koho si konzultovala?

anela 59

Ahojte babeny,tak aj ja som sa rozhodla pre pevne pekne prsia. Bola som na konzultacii a doktor mi navrhol 350-ky anatom. Chcela by som viac,ale mam obvod pod prsiami len 70cm. Mate niektora podobny obvod a dovolili vam aj vacsie?