Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xexenka

Nela111

ono to neni az tak uplne viditelne, ja to tiez niekedy nespozorujem, ale z niekt. uhla to je dost viditelne.
mam dilemu, zvazujem ci ist, ci neist, ale ked som uz zaplatila taku sumu, tak by som ich chcela mat tip-top :)

Nela111

anela 59
S tvojou vyskou, vahou a obvodom pod prsiami by som na viac ako ti dany Dr. navrhol urcite nesla. Aj to sa mi uz moc, asi aj 300 by bohate stacilo.

Nela111

Xexenka
Nech pozeram jak pozeram, ja na tebe asymetriu ci akukolvek rozdielnost nevidim. Mozno na niektorej fotke trosicku, ale to je take minimum, ze keby si na to neupozornila.. A to este treba brat do uvahy, ze na fotkach vidno cokolvek ovela vyraznejsie ako v skutocnosti. Cize v reali to podla mna nie je take, aby si musela ist na reopku. Mozno sa mylim, kedze som ta nevidela nazivo. Ale ja na tvojom mieste by som toto teraz neriesila. Az o 10-15 rokov pri vymene impl. :)) V kazdom pripade, ak sa rozhodnes teraz, drzim palce. No a vela stastia s diplom. a statnicami!

AdnavCosti

anela
ten profil znamena ci ti navrhoval stredny, vysoky...mozno pri vysokom profile by ti tam voslo aj viac, pri strednom sotva...na prvykrat teda. ja mam 330 stredny profil, obvod pod prsiami 72cm a citim ich zbokov na rukach.

AdnavCosti

Nelina
Ja som "internetovy nakupca" jak vysity...takze ja som ani v ziadnom kamennom nebola. Tri tyzdne po opke som bola skusit /len kvoli velkosti/ nejake podprdy v Auparku. Vyskusala som snad 20 rozne druhy, velkosti...a dospela som teda k svojej novej velkosti, ze teda 70D. No a s tymto som uz nabehla na net a kupila ju. Je super. U nas som sportove v tejto velkosti ani vobec nevidela, takze aj preto ten net. A ano, ma byt na najvyssiu zataz, zapinanie na haciky, nastavitelne ramienka.

zajacik_006

anela 59
ja mám 159cm a 48kg a pod prsiami 70cm ako aj ty. Keď sa dostaneš do galérie,tak tam uvidíš rôzne veľkosti,ja mám 330ml anatomické a tiež mi robil dr. Očenáš.

Nelina27

adnavcosti, prosim ta podla coho si vedela rozmer tej sportovej podprsenky, co si si objednala na tej stranke? mne sa pacia obidve len netusim aka velkost...si pisala ze tieto su na tu najvyssiu zataz? daju sa zohnat aj niekde v kamennom obchode a odskusat?