Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adadka

zuzkas
no ja som dost štíhla 170/50 a bojím sa, aby tie prsia na mne neboli ako dve vyrysované gule. Mám navrhnutý stredný profil 250/300 alebo vysoký profil 300/350. Mám totiž asimetriu - takže imploše budú rozdielne. Tak vážne neviem, ako sa rozhodnúť.

zuzkas

adadka ja si myslím,že vyzerajú až moc prirodzene,u mňa ani nevyzerajú ako gulaté,netrčia do predu,keby som mala stredný,tak by na mne boli moc rozplacnuté.záleží asi aj od toho akú máme hrudnú kosť a ako sa vložia.ja ich mám dosť nízko,prijala by som o kúsok vyššie a vtedy by vyzerali viac ako silikóny.

adadka

zuzkas

prosím ťa a ten vysoký profil vyzerá prirodzene? Mne bol totiž tiež navrhnutý. "Netrčia" tie prsia potom moc do predu?

zuzkas

a trčia mi z bokov,ale nemám ich pri sebe,takže keby boli pri sebe,tak na obvod 72 sa zmestí aj 400 a netrčali by.

zuzkas

anela ja mám 350ml vysoký profil gulaté,pred opkou som nemala nič a teraz nosím 75C,nikedy D,podľa strihu.moje miery 169/55,pod prsiami 72 cez som mala 83tuším a teraz mám 89cez.myslím,že pri tvojej váhe je 350dosť,dokonca by asi stačilo 300,ale záleží aké veľké ty chceš.

maria1113

ahoj zuzikk, čas na ktorý si objednaná je len orientačný, nepočítaj s tým, že presne o 13.00 ťa zoberú, na tento termín bude objednaných viac žien. Keď som bola ja na konzultácii, bola som objednaná okolo pol dvanástej a nakoniec som prišla na radu až o pol druhej, takže som čakala dve hodiny. (na pol dvanástu nás tam bolo asi desať žien).

AdnavCosti

zajacik
No ja som dnes mesiac po opke, mam ho priamo prisity na podprde, mam ho aj nosit zvrchu. To mi povedal pri stehoch /tyzden po opke/, tak teda nosim ako nakazal :-( Podprdu ako taku mam rada, este stale radsej ako normalnu, ak si mam vybrat, ale ten pas by som najradsej "odstrihla"... Mala som ovisnute prsia pred, ved vies...a aby sa implantat tlacil skor dole, aby tam nevznikal pripadny double bouble efekt...

zuzikk

ahojte,
chcem sa opytat dievcata co ste boli u cervena na konzultacke, ako dlho priblizne trva? zvycajne ked ste objednane napr. na 13.OO hod, tak sa mu podari zobrat vas presne alebo zvykne konzultacky aj pretahovat a tym padom vznika meskanie? ja idem do BB 1.4., som z BA a budem asi musiet ist busom, no a o 21.00 musim byt naspat lebo mam nocnu. aby som vedela ako si mam checknut spoje:-) diky za rady

zajacik_006

Adnav
nie nenosila som žiadny pás,len tú podprdu. Nosila som ju 6týždňov a dlho som si ju potom dávala na noc. A niekdy si ju ešte dám aj teraz,je maximálne pohodlná. A ty si ten pás nosila?