Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adadka

Zulenko a zuzkas

dakujem za vaše rady. Pomohli ste mi rozhodnúť sa. Idem teda do vysokého profilu 350/300. Ešte ma aj tak čaká jedno meranie.

Zuleko

Adadka: Prsia sú tvarovo krásne,ale vravím nevadilo by mi keby boli ešte väčšie.Výšku mám 171 a váhu 50,pod hrudníkom som mala 70.Niesom zas vychrtlina,ale viem,že aj doktory boli prekvapený že som v hornej časti strašne chudá.
Myslela som ši že bude problém so zmenou veľkosti,ale bez problémov to bolo
Zajacik006:Teraz po operacii mam 91-63-90
Vladka 19:Bola som v CHIRMEDE v Košiciach na dominikanskom námestí tuším 7 u pána doktora Kačmára,môžem len samú chválu povedať na neho:-)Profesionálny a ľudský prístup..tak isto aj celý tým Chirmedu.

adadka

Zuleko,

tak to bola teda dobrá zmena 2 dni pred op. :-)
A prská vyzerajú prirodzene? Píšeš, že si útla. Aké si mala miery - výška, váha......

adadka

Zuleko,

tak to bola teda dobrá zmena 2 dni pred op. :-)
A prská vyzerajú prirodzene? Píšeš, že si útla. Aké si mala miery - výška, váha......

Zuleko

Ahojte baby,chcem Vám len poradiť,že ak váhate medzi menším a väčším implantátom,dajte si väčšie aby ste neľutovali.Ja som dva týždne po operácii..najprv som mala dohodnuté 330,vysoký profil,guľaté a dva dni pred operáciou som si to zmenila na 390,vysoký profil,guľaté.Teraz keď sa na nich pozriem tak by som kľudne prijala ešte väčšie,no tým že som bola veľmi útla mi lekár ani tých 390 neodporúčal, ale ja som to riskla:-)Držím palce Vám všetkých ktorých Vás to ešte len čaká:-))Zuzana

zuzkas

adadka aj ja mám odkojené 2 deti,ale nič mi po nich neostalo a to čo ostalo bolo tiež pevné.trošku tuku som mala,ale ozaj máličko,takmer nič.kedy máš termín?nečítam to tu pravidelne,takže neviem..

adadka

zuzkas,
na konzultačke som bola u Dr. Paliatku v Ružinove. Asi máš pravdu, dám si radšej 350/300 vysoký. Ty píšeš, že si nemala žiadny základ. No ja mám odkojené dve deti, základ asi 70/A. Malé, ale pevné.

zuzkas

adadka a u koho si bola na konzultačke?ten stredný profil je viac do šírky,ale to asi vieš,takže budú bližšie k sebe o málinko ako pri vysokom.aj ja som dosť chudá,ale vôbec ich nemám ako gule.teraz pozerám,že ten vysoký by ti dal viac v ml,takže vlastne v prieme to je rovnaké ako pri strednom./myslím,tak že by bolo rovnako pri sebe/ja som najprv zvažovala len 300ml a som rada,že som dala 350,lebo by boli malé,keď pôjdem na výmenu,tak dám aspoň 400 a ja osobne by som stredný nechcela,ale je to na tebe.ja by som si dala ten vysoký 300/350.