Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

janet t

zdravim vsetky baby po operacii,..
ja som 8 den po operacii....jeden prsnik je este opuchnuty,,ale inak vsetko ok...mam velkost 385 anatomy,extra vysoky profil.a vobec to neni vela....pod prsiamy mam 75cm...som chudej postavy...ale nelutujem...to je taka drobna rada..pre baby co vahaju..ist do vecsich prs.....

suzie3

dakujem adnav, a neboj oddychujem, nic ine sa mi ani neda, stale to dooost boli, prsia mam ako vo zveraku,aj som unavena po ceste. idem si trocha pospat

suzie3

caute baby,
tak uz je zo mna prsatica :) dnes rano na preveze som si ich aj videlaa su fakt ze pekne. Mozno by mohli byt aj vacsie. A to ja som si nadala poradit od doktora a namiesto 400viek som si objednavala 375ky.ale to zas nieje taky rozdiel...kazdopane su krasne, vobec nie gule. Pan doktor je macher proste :)
bolesti boli, ale dalo sa to vydrzat, v lahu to bolo uplne ok. vecer aj rano som v pohode zvladala aj zakladnu hygienu.

Veronika 86

Lubs,
wow ze 67,5 obvod pod..to si teda tenucka :) no ja som si myslela, ze ked dam 330ml tak to budu aspon 3ky a ty hovoris, ze budes mat plne 2ky..Som zvedava na tvoju foto :) a aku mas vysku?

Vladka,
ja viem, ze oni su za prirodzenost, ale zase potom nechcem nadavat, ze su male :)

Veronika 86

Zuleko
tak to som aj ja rada, ze si bola spokojna s Chirmed, ja tam tiez idem a taktiez mam dilemu aku velkost. Ja som mala konzultacku s Dr.Magdom a nechcel mi dovolit viac ako 330ml, vysoky profil. Mam 163cm, 48kg, 72cm pod prsiami. Hm,no fakt neviem...
Aj ja by som rada videla tvoju foto..das do galerky?
Dakujem :)

Zuleko

Vladka19:Pred nemam odfotene,ale po odfotim a poslem nieje problem:-)Vidieť videla a som veeeeľmi spokoná,a s tým bolesťami..ja som bola jeden z tých šťastnejších prípadov..nemala som absolútne žiadne bolesti..nebrala som žiadne lieky ani čo mi dali že mam brať,ani morfium mi nepichalo nič prosto,ako keby som ani nebola operovana:-)
Adadka:On mi chcel dať stredny,len mi vravel ,že by mi trošku trčali viacej do boku lebo mam strašne uzky hrudnik,tak sme potom dali vysoky..tak bolo tušim len 2 cm rozdiel.

Zuleko

Adadka:Určite si daj väčšie implantáty,aby si bola spokojná:-))Mne napr odporúčil lekár 220 max 275 a aj napriek tomu som si dala 390,prsia sú skoro,že prirodzené,žiadne dve gule neodstávajú po bokoch,som veľmi spokojná:-)

Zuleko

Ohľadom toho spania,niesi sama,ako som spomínala som 2 týždne po OP,ale budím sa ráno dolámaná,celý chrbát ma bolí.Ale večer si stále dávam polku stilnoxu a spím ako dieťa:-))