Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

AdnavCosti

Kontola po mesiaci
Dnes sme sa teda stretli s dr. /Marsal/ a ako vzdy, bol suprovy. Stravili sme spolu 45min., bol - tak ako aj ja - velmi spokojny ako sa to zatial vyvija.
Ukazal mi, ako ich masirovat, trochu som sa "zlakla", ci mozem az tak stlacat, ale ubezpecil ma, ze sa uz netreba bat, ze teoreticky by som pri svojej hmotnosti mohla uz aj na bruchu spat - NEBUDEM, to sa este bojim :-) Pooperacnu podprdu on odporuca nosit, pokial mi nevadi - co mne vobec nie - tak nadalej aj cez den aj v noci. Tak sa tesim a masirujem

ilaria

no aj ja rozmyslam ako na mne ukazu tie 400, na niektorych to nepoznat a na niektorych su to bomby, trochu sa toho obavam nechcem typicky silikonovy efekt. Doktor povedal ze to budu tak C-Dcka.

AdnavCosti

Katka
Super, tesim sa, ze aj ty sa zacinas /hoci opatrne/ tesit z vysledku!
Suhlasim s nazorom, ze nie silou mocou do extremov co sa velkosti tyka. Skor sa pridrzat odporucania dr., mozno sa priklonit k nim navrhovanemu stropu...ale kazda sa musi rozhodnut sama, to je jasne.

korki

katka, to sa super cita. oproti nasmu prvemu rozhovoru po opke... uz sa opat zacinam tesit. len dufam, ze uz mi do toho nic nepride.

katka33

Inak ja musim povedat,ze ja som si asi vsetku bolest odkrutila v nemocnici...
Ja naozaj uz od 6teho dna fungujem naozaj bez tabletiek od bolesti. Naozaj si dam len polku prilezitostne, ak vela beham cez den a pod...ale to vyslovene len ze pre komfort, ani nie, ze ma to boli.
Mna chrbat, aj sa to tu bojim napisat, lebo urcite ma od dnes zacne...ale mna chrbat vobec neboli, ani to vstavanie, ja sa rano zobudim a nemam problem hned vstat a necitim nejake nalievanie prs....v tomto si naozaj musim zaklopat.
AKo je to citlive na dotyk, nemam taku silu v rukach, este som stale taka unavena po par hodinkach behania....stale sa tak trosku tazsie dycha....ale bolest je ako som prisla z nemocnice na ten 4ty den naozaj minimalna

katka33

Lubs,

akurat som sa vratila z vyberania stehou. Prvy krat som karovala, no nebolo to bohvie co(11ty den) a to mam automat, ale to len tak capkam po tom volante, hlavne teda ostre zakruty...
No tak uz to mam oslobodene aj od tych pasok...ako zas sa citim o trosku uvolnenejsie. Ja som si tu podprdu sem tam doma rozopla, lebo ma hrooozne tlacial na rebra...a doktor mi to dovolil, pokym lezim na par minut si ju rozopnut. Len teraz ze stale, aj cez den, aj v noci 6 tyzdnov. Moje nervy...ale zase na druhej strane si neviem predstavit ze by som mala byt bez nej, by som sa bala aj chodit.
No a co sa velkosti tyka, sa mi zda ze trosku odpuchli..ale ja mam stale dost velky opuch medzi prsiami, na tej kosti...takze ja myslim, ze ono sa to cele este nejak zmeni, usadi sa ...ale uz sa mi nezdaju tak obrovske...uz sa to lepsi, myslim ze trosku odpuchli ale urcite si aj ja zvykam na tu velkost..
A ja neviem, vela odporucate ist do vacsich....ja neviem....ja nezdielam celkom tento nazor, ono je to velmi individualne a nie kazdy sa tak lahko stotozni s velkymi prsiami...strasne to zalezi od postavy, takze skor by som odporucala nechat si vzdy poradit odborne od doktora a presne mu povedat, ake prsia by si chcela, sportove, plnsie, ale nie velke, ci vyslovene velke. Oni maju najlepsi odhad. Lebo tieto nase laikske odporucania mozu zavadzat. Aj gulaty 300 je uplne iny v anatome a aky rozdiel je v profiloch a este v kombinacii s nasim zakladom a proporcne k telu...je to naozaj zodpovedne rozhodnutie.
Taktiez niekto kto ma siroke, masivne plecia si moze dovolit ovela viac ako napr. ja, co mam sice siroke plecia, ale chude, kostnate.
Myslim,ze tych 320 je na mna viac nez dost, ked som oblecena, naozaj su sumerne k postave. ale ked sa vyzleciem a vidim si tie kostnate dlhe ruky, zdaju sa mi velke. Vacsie by som uz naozaj nezniesla, takze ja radsej odporucam nechat si poradit od doktora.

adelaide

cize ked is davate take tenucke baby ako opisujete 350-390....to musia byt pecky na vas uplne. nie? kam sa to strati? a est etie tenucke boky co pisete..90 ..k tomu musia paradne vyniknut

adelaide

inak mam 400 gulate vysoky profil , pre tie co rozmmyslaju ake si dat..tak ja som dost velkaa..69kg..180cm...ale su riadne podla mna..a s pušupkou pomaly 5ky..fakt ..vacsie by som nepotrebovala..a ten dekolt nevytvorim mozno kvoli hrudniku..neviem..mam 77 pod a 98 cez.. a velkost teraz 75D alebo 75DD alebo 80C ale ta je ako keby som ju zdedidla..je mi len tak tak...
teraz som si objednal..ide skusit 70 E..som zvedava ako sadne

adelaide

ahojte
zuzkas a ostatne co ste dlhsie po, kedy vam tak zmakli a sadli tie prsia? zuzi co pises ze su makke a nizko to presne ja by som chcela...

a LIA: tak ako ty das tou maximum push up podprdou z tesca tie prsia pekne do dekoltu ja nedokaaazem so ziadnou. bud to chce cas,alebo to nebude nikdy.
kupila som vcera za par supov tu znacku v tescu diamond boutique ..taku sytoruzovu supravu ako ma tato baba bielu.. www.diamondboutiquelingerie.co.uk a to co ta baba ma v dekolte..ja zial bohu nedam..iba ked rukami stlacim..ale stale ich mam take tvrde a gumene tie prsia..no a mam 75DD a len tak tak mi to je...