Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vierka86

ja som bola strasne prekvapene, sestricka mi povedala ked som sa objednavala na konzultaciu ze uz ma plny september a dnes ze uz objednava na december, ale doktor povedal ze som nanho urobila dojem ze pojdem v maji, som pozerala ako debil ;)), a estemi povedal ze pokial niekto vypadne tak mi mozu zavolat aby som islaaj skor,vela kociek co som citala tak unho boli aj o 3 mesiace skor.

si4si

vierka86
ahoj ty si dnes bola na konzultacke a uz v maji mas termin to je super. a kde ta bude operovat v BB alebo v Pezinku?pocula som ze u neho sa caka aj 10 mwsiacov na opku

Nelina27

ahoj dievcata, tak toto aj mna dost zaujima, kolko asi trva, kym prsia ako tak zmaknu?
adelaide, maria, adnavcosti, katka, b4bie: nebudu nove fotecky v galerke? :-)

vierka86

ahojte, tak dnes som bola na konzultacii u DR Cervena a v maji ma caka opka, nakolko nemam skoro ziadne prsia v bokoch 80 cm, rozhodli sme sa pre 300 ml vysoky profil, aj ked hovoril ze by sa v zmestilo aj350 ml. Ale asi to nebudem zvytocne silit, uz teray by som mala mat po opke 70 C a to som povodne chcela B ;)

adelaide

zuleko predtym cez prsia 89...pod 77...podprsenka 75A..teraz mam o 3 a pol cisla vacsie prsia..mam 75 DD alebo aj E niektore.. niekto tu hovoril ze 350 zvacsia aj o 2 cisla..no mne dr. hovoril ze 300 su 2 a pol cisla..a 400 su 3 a pol cisla viac!! je to asi pravda..ja mam 75DD a ide to na mne prasknut momentalne..asi to bola rozmar kupa..len kvoli cene..ale tak ponosim..len nech uz zmaknuuuuu.....prosiiiiiim

Zuleko

adelaide:a akú si mala pred tým veľkosť?:)A teraz?nech viem,akú podprsenku budem asi mať..tie silikóny sú veľmi individuálna vec.Môj tvar sa mi páči veľmi ale prijala by som aj väčšie:-)

adelaide

zuleko. vsak tooo presne aj som myslela...no zaujimave to je. na mne tiez 400 vyzeraju ako 300vky :o) no mam tu pusupku a su prirodzene adnav od seba..tesim sa ze robis z toho superlativ..:o) ale napr. mojmu muzovi sa ani nepacia napratane prsia k sebe a hore..hovori ze je to "hrozne"...takze proti gustu ziaden disputat :o)

Zuleko

Adelaide:Ja som bola tiež chudá pod prsiama 69-70 a mam 50 kg a vobec tie prsia niesu velke a to mam 390.veľmi to záleží od toho ake máš prirodzené prsia a potom ako tlačí tvoja žlaza už na vložený silikón:-)Mám kamarátky ktoré majú 330 a 360 a majú o hodne väčšie prsia ako ja čo mám 390.

AdnavCosti

vladka
Ziadne prsia za normalnych okolnosti nie su "na ciarku" pri sebe. A ak su bez podprdy tak, tak to vyzera dost neprirodzene, si myslim.

AdnavCosti

masiruje sa kvoli "zjednoteniu" implantatu s telom. Moje fotky v galerke su dost nepodarene po tych dvoch tyzdnoch, v skutocnosti ich mam uplne pekne prirodzene od seba, mne slo o prirodzeny vzhlad a vzhladom na hrudnikovu kost implose neda nikto blizsie, nez pusti hrudnik. Ja som max. spokojna zatial :-)