Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

adelaide,ale ja sa bojím,že mi rýchlo ovisnú,lebo už teraz trošku akoby visia a nemám hore plný dekolt:-(.mne po tých 3mesiacoch sa už prestali nejak moc meniť a odvtedy ich aj tak úplne cítim,že sú moje-akože mi nezavadzajú pri cvičení,spím na bruchu a muž mi ich môže mačkať.predtým som sa bála.

adelaide

vierka gratulujem :o) pan doktor je fajny ze ? :o)
no maria ahoj kuratko, no maknu ale nejak pomaly na to co tupisu baby..ze uz su take makke..ze nech prestanu maknut a podobne...no mam ich take..hm..gumene! a stoja v tej podprde a nestalcim ich ziadnou podprdou kam chcem ani omylom

nelinka ano budu fotky..daj mi tyzden..aj nove podprd&y budu..aj nalada bude fotit..aj chalani chori budu v skolke..atd .o))
a ty ako? :o)

si4si

ja som bola na 3 konzultaciach chcela som ist k dr.cervenovi ale odradilo ma to dlhe cakanie:(((( ja mam termin 2 maja na interklinik dr. Hedera videla som jeho robotu na zivo tak som sa rozhodla ist k nemu

maria1113

ahojte babule. Nelina27, možno hodím nejaké foto, ale ty sa ešte odfoť, nech môžeme obdivovať ďalšie podarené prská.
Vierka86, ty si to teda dobre zmakla, tak skoro ideš na opku, gratulujem.
Adelaide, ahoj moja, to ti prská vôbec nemäknú, či ako? Stále ich máš tvrdé? Vystúpili ešte viac dopredu?

vierka86

nie v Pezinku, ja som z Trencina, takze som bola rada ze ma moze zobrat tam, mam to blizsie a hlavne po dialnici rovnou cestou

si4si

vierka86
to ti verim ze si bola prekvapena :)))gratulujem ti aspon to budes mat skor za sebou a v lete sa budes moct pochvalit plnym dekoltom. a bude ta operovat v BB?