Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

adelaide môžu ovisnúť,ale nie tak ako prirodzené prsia,ale že sa mi bude tá vrchná koža ťahať a bradavka pôjde stále vyššie.nové fotky zatial nemám,nejak sa tým mojím prsiam už nevenujem:-)keď budem mať čas,tak pofotím,ale teraz ideme na wellness,tak až potom.inak nemám ich rovnaké,aj keď sa trošku upravili,ale sú rozdielne.stále je vidno,že jeden imploš je inak vložený,ale momentálne nato kašlem,nemám čas to riešiť

maria1113

adelaide, ty keď máš pod 77cm, tak zapneš obvod 75cm, netlačí ťa? Lebo ja nosím 80D, ale obvod mi je volný, tak rozmýšľam, že skúsim tiež tých 75

adelaide

zuzkas aha..hm...ale nemali by ovisnut predsa!! neboj sa :o) alebo mozu? asi len tak do prirodzena nie..nedas fotky? velmi rada by som sa pozrela

maria1113

nelina27, teším sa na fotečky.
Adelaide, no máš pravdu, že sa to ťažko opisuje, no nie sú mäkké, ako boli moje prirodzené, sú také, ako si ty opísala, že "gumenné", ale mne sa to zase páči , keď tak stoja, tiež sa bojím ako zuzka, aby po čase neovisli, by ma asi porazilo.

Nelina27

adelaide, ja som mala maleho tiez doma teraz 2 tyzdne, uz pojde hadam do skolky v pondelok lebo ma uz klepne:-)
vierka tak si dnes super pochodila a do leta budes mat plny dekolt, pan doktor vie totiz carovat:-)))

adelaide

maria a ty ich mas asi ako makke? tazko s ato opisuje co.ja ich mam fakt stale ako fest naliate mliekom..a mam 98 cez..nezmenilo sa asi nic

Nelina27

vladka, to svrbenie som mala aj ja, mne to skor pripadalo ako reakcia na tu podprsenku, taky umely material, dala som si antihistaminikum raz denne ( ak mas tablety zyrtec, yodac, claritin, atd...) a za dva dni som sa toho zbavila, tak skus mozno to pomoze aj tebe... inak ja budem zajtra 2 tyzdne po, ale kazde rano mam prsia total tvrde a naliate, chrbat boli ako inak, jedine stastie ze podprsenka ma uz tak desne netlaci, ale este mi teda zdaleka nie je pohodlna:-)
maria, chystam sa odfotit znovu ale s poriadnym fotakom, tak pockam na muza, lebo ked sa fotim sama a mobilom,to je o nicom:-)