Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

suzie3

Nela111
ja mam 375ml, okruhle, vysoky profil.
a s tou tvojou dilemou, musis ratat s tym, ze minimalne rok po opke by si nemala otehotniet...Ja mam teraz 25, malu dcerku, a od konzultacie s doktorom, zavaznom termine OP som mala pocit ze s tymi malymi prsiami co mam nevydrzim uz ani den...takze uplne chapem ako sa citis :)

Nela111

Ja som si dnes len tak skusala plavky (teda podprdu z bikin) v jednom obchode.. A ked som sa videla v zrkadle v kabinke, tak som si, do kelu!, povedala, ze veru nebudem ja cakat na tehotenstvo, ale ze si dam prsia urobit uz teraz. Co ale v pripade Cervena znamena tak zaciatkom buduceho roka, tipujem. No a potom, inokedy, mam zas take stavy, ze si hovorim, vsak pockam 3 roky, odrodim, odkojim, este sa prska zhorsia oproti sucasnemu stavu a potom to budem riesit. No proste hrozna DILEMA, baby. Ja neviem co robit. :((

Nela111

Suzie3
Mas gulate ci anatomy?

Adelaide
Ty si s obvodom 89 nosila A-cka? Ja mam okolo 83 (ci aj menej), a nosim Acka.. hmm, i ked je pravda, ze take strihovo plochsie.

AdnavCosti
Presne, suhlasim s tebou, ze ak su prsia BEZ PODPRDY uplne pri sebe s tenuckou ciarkou medzi, tak to vyzera neprirodzene...

vierka86

noo on povedal ze to budu take C , tak to teda co by som mala keby mi dal tych 350, to mne staci v poho.Ved pritom co mam teraz budem musiet vymenit vsetky podrpsky... 24 mam

silviklh

vierka86,kleopatra ma 300 VP,ale je vyssia o trosku ako ty a aj tazsia trosilinku,a ma ich teda dost velke!na tebe budu vyzerat este vacsie a ked si chcela to Bcko..:D :-)) no nevie mneviem :) kolko mas rokov?

vierka86

baby vedela som ze doktor bude super, uz som to tu citala, ale urobil na mna fakt dojem, bol perfektny, este sa chcem spytat nema niekto 300 ml vysoky profil?