Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jajka555

caute baby
ja som minule vravela o silikonoch priatelovi, a sa so mnou kvoli tomu pohadal, a ze ked si ich dam urobit tak sa so mnou rozide :( baby poradte, co mam robit? tak velmi chcem velke prsia a on to nedokaze pochopit :(

Nela111

hihi, korki, no mas pravdu, dve alternativy ma napadli: bud posurit babo a hned potom nove prsia, alebo najprv nove prsia a potom oddialit babo.. Pravdupovediac, keby to bolo iba na mne, tak dieta az o 4-5 rokov, ale priatel by chcel uz aj teraz, takze tie (2-)3 roky je taky stred.. :)

korki

neli, tak este mam jedno riesenie... posur trosku tie materinske pudy a pri tom zabudnes aj na zvacsovanie, lebo ich budes mat nadherne a po dokojeni sup sup na operacku... ?

Nela111

Ach jaj, keby som ich mala aspon take ako pred cca rokom, asi tak o cislo vacsie boli, a potom sa zmensili, a ja vobec netusim preco, lebo vobec nikde inde na tele som neschudla! :-((

Nela111

korki - hmm..len u mna tento rok nehrozi vypadnut na tri tyzdne ci mesiac z prace (a tolko by som ja veru potrebovala na zotavenie, ako sa poznam). Teraz na jar absolutne nie, v lete by som nechcela kvoli horucavam a v novembri-decembri tiez nehrozi kvoli praci. Cize najvhodnejsie jan.-feb. 2012. Len cca dva roky potom by som aj babo rada, tak neviem...

korki

Nela111. co ja viem, 3 roky su aj dost, no ale zas, ked vies presne, ze to bude coskoro, tak radsej vydrz, fakt... ja viem, ja keby mam pred 10 rokmi taketo forum k dispozicii, tak uz teraz riesim reopku po detoch, ale nastastie som nemala dobre vysledky a teraz idem spokojna na opku, lebo deti uz mam dorodene...

ale verim, ze to musis mat velmi tazke sa takto rozhodnut. ale zas u dr. cervena rataj aj s urychlenym terminom. ja uz som mohla ist bud. tyzden, ale som ochorela, takmi to posunuli na koniec aprila. a tiez ked som bola na konzultacke tak zapisovali baby na november, ale mne sa uvolnilo na jun a vidis. dokonca mi raz volali uz vo februari, na konci, ale to bolo len dva dni pred opkou, tak som zpanikarila a nevzala som to...