Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vierka86

jajka555
jaaaaj moja, tak to nie kvoly umelim, ale zo ziarlivosti, toto milujem, tomoja kamoska mala takeho chlapa, zakazoval jej nosit sukne a kratke gate a vystrihy ale po takych babach cumel, uzas fakt

silviklh
dakujem za radu ;DD, a ty si spokojna teraz s velkostou?

Nelina27

jajka, no bud priatela spracujes alebo ho vymenis:-)
ja som mojho muza spracuvala roky, stale bol proti, tiez sa bal o mna, naco mam riskovat, ze je to takto ok, a pod ale nakoniec som mu uz asi isla riadne na nervy tak povedal ok, ale ja uz mam dieta takze ja som sa nacakala dost:-) ale asi zavazilo dost aj to, ze vela kamosiek a znamych z mojho okolia si medzitym dalo spravit silikony, aj ich partneri si pochvalovali a teraz sa uz tesi aj ten moj:-)

jajka555

vierka86
to si mala stastie s tym priatelom ked sa to u neho tak otocilo. ten moj ked vidi na nejakej babe silikony tak sa pozera a ked mu poviem ze aj ja chcem take, lebo je to pekne a aj jemu sa to paci ked sa pozera po nich.. tak zacne presne s tymi umelinami a ze chcem aby som sa pacila inym a aby sa na mna vsetci pozerali. nedokaze pochopit to, ze sa chcem citim pekne, zensky a byt pre neho ta naj..

Nelina27

ahoj suzie, no vydrz moja, ja by som tiez bola bez liekov od bolesti vyradena z prevadzky uplne... ja som si davala tak na striedacku: brufen 600, flector alebo tralgit (iba na recept), niektore dievcata tu spominali tramal kvapky, tiez na recpet ale je to to iste co tralgit v tabletach
nella, ja by som tiez tvojom mieste asi porozmyslala nad babom, ked aj priatel chce, sup do toho:-) a az potom na opku:-)

silviklh

vierka86,aj ja mam polky.cez tiez 80.pod 70 vraj (ja som namerala 73) po opke 88-89.dr povedal,ze malo by byt 89,ale radsej povie 88,aby som mu potom nevykrikovala,ze to tak nie je :D (a ked odpisujes,tak je dobre,ked napises najprv prezyvku osoby,kt.odpovedas,to len tak pre radu :P )

vierka86

jajka555 taketo vydieranie nemam rada, ani tie nazory akoze niekto nebude chytat umeliny a pod, zrely chlap sa s tym stotozni, moj nesuhlasil zo zaciatku len preto lebo sa bal, ze ci som sprosta ze sa mi moze nieco stat, ale postupne suhlasil, dokonca ze ked ich tak chcem tak mi na ne nasetri ;))) ani neviem preco som sa s nim rozisla ;P

suzie3

baby co ste si davali od bolesti???

bola som pripravena na bolest po zakroku, ale neratala som, ze aj na treti den to bude stale take iste, ba aj horsie, lebo sa prida aj neprijemne svrbenie z podprsenky, aj svrbenie a stipanie jaziev..ach, nech uz je za tym.

Baby co ste boli v pondelok, vy ste ako na tom?

tessy111

ahojte baby.
Opku som prežila v pohode.Operovana som bola v utorok a pustili ma v stredu, kedy som si ich aj videla pri vyberani drenov.V utorok rano to išlo tak rychlo, že som nestihla registrovať, že som na sale.Nestihli mi dať ani oblbovak pred opkou, tak mi dali na sale ked už som ležala.Dali mi 1promile.Ešte som nikdy nebola taka opita.Potom mi priložili masku a už si nič nepamätam.Bolesti sa dali zvladnuť.Som 5den po a lavy už ani nieje opuchnuty,len pravy ale niesu tvrde.Narkoza v pohode,nebolo mi ani zle. Vladka,Lubs gratulujem!!!!