Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jajka555

silviklh
nejak sa nezvykne prejavovat ziarlivo, to skor mne prekaza ze sa pozera za inymi, napr. aj minule mala jedna taky velky vystrih a silikony asi 4rky a sa pozeral.. potom sa ja citim menejcenne a niesom so sebou spokojna. a ked mu to takto vysvetlujem, tak som paranoidna, lebo on sa na nikoho nepozera a ja som pekna taka aka som a on nechce nic na mne menit.. sme spolu cez dva roky a spolu aj byvame.. no uvidim ako to pojde dalej, po pripade ked sa odvazim, tak do toho pojdem a bez toho, ze by som mu nieco hovorila. pri poslednej hadke na tuto temu som mu povedala, ze ked v lete uvidim ako sa bude pozerat na vsetky velke prsia co prejdu okolo, tak si dam robit aj ja a on mi v tom nezabrani

silviklh

vierka86,ja idem tiez k Cervenovi,15.6.idem mat 350ml VP gulate,ale snazila som sa ho presvedcit na stredny profil,ale v maile mi odpovedal tak,ze skor nie,lebo mam uzky hrudnik atd,tak asi zostanem na tom vysokom...:-/ale aspon daco :D

silviklh

jajka555 a kolko si s nim? citis ,ze ta lubi,ci ti stale len daco vyhadzuje na oci? aby ti nezacal vycitat aj to,ze sa na teba niekto pozrel..dovoli ti chodit aj samej dakde? hadam to nie je az take zle.
skus mu normalne povedta,ze si ich ides spravit a hotovo,co povie.a nezabudni mu prizvukovat,ze sa citis nezensky,si nespokojna atd.a bude sa na to snad potom tesit.viem,ze tu boli dake baby,co ic hchlapi to tiez odmietali,ale oni do toho aj tak isli a potom chlapi boli len radi a samozrejme,ze sa im to pacilo.

AdnavCosti

tessy
Tak je dobre, ze je vsetko dobre :-)))
A ked ich uz ani nemas tvrde, tak to ti niektore mozeme len zavidiet. Ty si bola u Jezovitovej?

vierka86

silviklh
ahaaaeste len ides, neni som v obraze, dlho som tu nesliedila ;))
nie nemam este dieta, prave kvoly tomu som dost vahala...ze ci teraz alebo pockat

jajka555

silviklh ten moj ma vobec nevie pochopit, skoro v nicom, on sa neboji ze sa mi nieco stane pri opke, alebo take nieco. vyhadzuje mi na oci, ze som chcela nos, tak mam nos, a teraz ze chcem prsia, robi zo mna salenu. podla mna sa zena musi citit dobre, potrebuje sa pacit, ved nechceme aby sa nasi muzi zaujimali o ine lebo su krajsie a pod..

silviklh

jajka555,moj bol tiez zo zaciatku proti,ale zase take reci nemal blbe,len sa bal,ze sa mi daco stane,ale ja som mu povedala,ze mne je jedno,co si mysli,ide hlavne o mna,ja sa s "nicim"citim zle,nic si nemozem kupit a ked ma tak velmi miluje,tak by asi mal chciet,aby so mbola spokojna

jajka555

baby diky za podporu
aj ja si myslim, ze sa skor boji, ze si najdem ineho alebo co.. a ked som mu povedala, ze si presne toto myslim, tak uz ze to nie je pravda, ze to nieje o ziarlivosti ale ze on ma rad take prsia ake mam a ze nechce umele. a ze aj teraz sa za mnou skoro kazdy chlap obzrie tak ze co este chcem.. ze si mozem dat robit prsia az ked budem mat vytahane po detoch.. hlavne ze deti mozno este 5 az 10 rokov mat nebudeme :(

silviklh

jajka555 a ten tvoj nie je daky ziarlivec?moj priatel mi uz len stale prizvukuje,ze dufa,ze budem nosit riadne vystrihy :D praveze chlapa by malo tesit,ze sa po jeho kocke divaju iny a zavidia,chapes :)