Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

vierka86 ja so mvidela jednu co mala silikony a bola tehotna a ako sa tie prsia plnili,dost sa zmenili :-/ mna to stve,mam sice len 22 rokov,dietatko bude o dakych 5-6 rokov,ale aj tak zse tolkeee prachy :D

vierka86

silviklh
ja ani nechcem vymyslat, ja som tam isla s tym ze chcem mat pekne plne Bcka, abudu C, takze som spokojna, presne tak po detoch co nebude hadam tak dlho trvat si to mozem zmenit, a mozno nie, mozno nebudem musiet ist kojeni na reopku, skoda ze tu nikto taky neni, co ma prsia a az po operacii kojila, by ma to zaujimalo

silviklh

vierka86 mne povedal,ze by sa zmestilo aj 400.ale netreba vymyslat,lebo este pridu deticky...a po nich urcite pojdeme na reopku coskoro..tak netreba ozaj vymslat,potom si das ,ake budes chciet,aj viac ako 350 :) tak to si stastna osobo! mne to povedal tak,ze so msa ho opytala,ci budu pri sebe,tak povedal,ze budu,ale ze je ovplyvneni hrudnou kostou...ja nechcem mat veliku medzeru :-((((

vierka86

silviklh
mno neviem teraz , dufam ze to buze vyzerat dobre, mne povedal ze sa mi zmesti tiez aj 350 ml, ale dohodli sme sa na 300, aj ked ako tu citam kazdemu sa aj maximum co sa zmestilo zda male...no ja uz neviem , asi to tu prestanem citat lebooo ;DD

jajka555

silviklh
presne toto robi ten moj mne. vyhovara sa ze on sa pozeral niekde uplne inde, ale ja zas niesom slepa ani hlupa. asi vsetci su v tomto rovnaky.. a on ze vraj uz silikon drzal, a ze mu to pripadala ako lopta, len ja si chcem dat pod sval, podla mna to je uplne ine, ze to tak necitit. a uz za ten cas co sme spolu sa 2x vyjadril, ze by som mohla mat vacsie prsia, ale to sa asi len prekecol a teraz to uz nie je pravda

silviklh

vierka86

on dava asi 95% babam VP...hoci ja by so mniektorym skor dala asi stredny.hovoril ti aj daco o hrudnej kosti alebo o prsnom svale?a o dakych dvohc centimetroch nic nehovoril?

silviklh

vierka86-siroky hrudnik??? mas pod 70 a cez 80,hej?a to je podla neho ze siroky hrudnik?sakra,tak preco mne nechce dat??!? ja mam tak,ako so mti pisala.
no ja VP moc nechcem,lebo so mchuda a bude to na mne cudne,ten VP je taky viac dopredu,vyraznejsi a stredny je taky akurat,viac so sirky,ze pekne zaplni cely hrudnik a nebude velka medzera mezdi prsiami a ten si viem viac na sebe predstavit,taky menej napadny,vies.

silviklh

jajka555,neviem,preco su tí chlapi takí,ja napr.vidim ocividne,ze sa na daku kukol,alebo dokonca chvilku pozeral,co mi samozrejme vadi,najradsej by so mho vyfackala,ale ked sa ho spytam,alebo mu poviem priamo,ze sa na nu dival,ze som to VIDELA,aj tak zapiera a spravi mi este vacsie nervy...:D priznavam,ze so mziarliva,ale tak normalne...nema sa co divat po inych..kuknut to ano,ale ze sledovat...?? ked mam slnecne okuliare tak vtedy to vidim najlepsie :D alebo ked si mysli,.ze sa na neho nedivam...
ale odbocila so mod temy,sorry :D
celkom toho tvojho nechapem..ked takto pozera ale nechce,aby si si to dala aj ty...keby raz nejaky silikon chytil,tak by mozno zmenil nazor.