Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

si4si

jajka

ja mam to stastie ze mam priatela ktory nei je sebecky a naucil ma jednu velmi dobru vec a to ze vzdy rob to co ty chces a nie to co chu druhy.

jajka555

vierka 86, katka 33
aj podla mna je to spravanie skor detinske, ved uz zaznela z jeho ust aj poznamka, ze ked s tym neprestanem, tak to povie mojej mame nech mi to vyhovori. ako keby som bola male decko.. ale kazdopadne budem skor v tej veci pozerat na seba a nie na druhych a uvidim ako sa nakoniec rozhodnem.. potom dam vediet :)) diky baby

si4si

ahojte baby

nely
tak ako vladka pisala ze v dnesnej dobe je tazko otehotniet tak to je velka pravda ja som tiez cakala a cakala a stale mala nejaku vyhovorku preco este nemozem mat a teraz uz bohuzial akosi to neide a mam priatelky ktore sa snazia otehotniet rok dva a stale nemozu. ja keby som si mohla vybrat tak najprv urcite babo a potom prsia ale to je zasa na zvazeni kazdej zeny

Nela111

Vladka19
Mam 27. Ja este babo, alebo lepsie povedane matersku, nechcem. Som spokojna v praci a este nejaky cas tam chcem poubudnut. Ale o tie 3 roky by to bolo ok. Priatel bude mat o onedlho 35 r., on ma pocit, ze uz teraz je stary, hihi.. a chcel by byt otcom cim skor.

Bellinka
Tvoja sestra by nemohla supnut fotky (ak ma) svojich prsiek do nasej galerky? Pred opkou, po opke, po prvom a druhom dietati.. Dost by ma to zaujimalo ako sa zmenia, i ked viem, ze je to velmi individualne. A na reopku sa nechysta? Nepotrebuje?

vierka86

katka33
pekne si to napisala, presne tak, druhym do vztahu sa neda hovorit, ale jajka555 ak ich chces daj si ich spravit a nedaj sa vydierat, taketo veci sa nerobia, nie ked ta lubi

katka33

Tessy, gratulujem

Suzie, nemalo by sa to zhorsovat, ta bolest by mala skor ustupovat ako naberat na intenzite, skus viac oddychovat a setrit sa v hybani, mozno potom tych liekov budes potrebovat aj menej.

Jajka 555
je velmi tazke radit do vztahu niekoho ineho...ale mne pride ten tvoj partner este "prilis mlady" ...nerozumiem takymto argumentom, ze ke dsi das spravit prsia, rozidem sa s tebou....tak ironicky povedane...to by bolo asi pre teba najlepsie. Pre mna vobec bezpredmetne sa bavit o niecom..ked ta ma predsa niekto rad, bude ta milovat ci so silikonami, ci bez nich, ci budes mat 50 kilov, alebo 70 kilov, pre mna nepochipitelne aby niekto chodil so mnou iba koli mojej "telesnej schranke" nehovoriac o tom,ze ta nedokaze pochopit a presadzuje si iba svoj "predsudkovy" nazor bez nejakeho opodstatnenia.
Ale hovorim, neda sa radit do vztahu dvoch ludi,ktorych nepoznam...len rada, nelam si s nim hlavu, urob si ako ty sama uznas za vhodne, maj rada viacej seba ako jeho, urob to koli sebe, vobec neber na neho ohlad...