Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

si4si

jajka
ved si ho aj vazim pretoze takych je ozaj malo :) idem 2 maja 375 okruhle stredny profil ale uvidim este pred opkou ako sa dohodneme s dr.

Nela111

si4si - tak to mi je luto, ze sa snazis (teda snazite), a nejde to.. :( Tak nech aspon tie prsia vyjdu k tvojej maximalnej spokojnosti.. I ked radsej by som ti priala babo.. :) Ved uvidis. Mozno ked sa clovek prestane snazit, stane sa. Ja poznam 4 baby vo svojom okoli, ktore dieta ani neplanovali (resp. chceli az o niekolko rokov), a otehotneli. Neviem, ci brali HAK alebo nie.

Bellinka - tvoja sestra bola lastovickou v silikonoch..pred 12 rokmi..fuha :)))

si4si

jajka
veru mas pravdu mam velmi dobreho priatela asi az moc. a treba sa riadit tym co citime a chceme jedine tak moze byt clovek spokojny.

si4si

nely

nikto ta nechce strasit ale v dnesnej dobe nic ine nepocujem ako to ze baby nemozu otehotniet ja sa snazim 3 roky a nic vsetky mozne vysetrenia a stale nic uz som sa zmierila s tym ze to nepojde tak sa idem potesit aspon novymi prsiami. vzdy som o tom snivala ale stale som si hovorila ze az po detoch a kedze deti nie su tak idem do toho.

jajka555

si4si
tak to mas dobreho priatela :)) a je to v podstate pravda, pretoze kazdy zije za seba svoj zivot.. u toho mojho asi pomoze len sokova terapia, postavit ho pred rovnu vec, teda nech sa to dozvie az po operacii, podla mna ho inak neprehovorim..

bellinka

nelly

moja sestra nefici na tychto forach takze sa nefotila ani pred op ani po op naha:)))
ona ma silikony uz 12 rokov a teraz po tych dvanastich rokoch si dala menit implan. dala si presne tu istu velkost ale nastal problem lebo sa jej otocil implantat a tak musela ist pod noz po tretikrat :( a uz to mam v poriadku ziadne problemy :)))

si4si

nely
ja uz mam 36 a ked som mala 27 ako ty presne tak isto som rozmyslala ze este mam cas a urobola som somarinu teraz to budem povazovat za zazrak ak otehotniem.

Nela111

si4si - ty mas kolko rokov?
Nestraste ma baby s tymi problemami s otehotnenim. Ja viem, ze je to v dnesnej dobe caste (oproti minulosti), ale ja sa snazim zit zdravo - v zmysle ziadne cigarety, malo alkoholu a ak sa da, minimalizovat stres.