Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

si4si

jajka
veru aj ja snivam o takych plnych stvorkach ja som aj vysoka tak sa toho nebojim ze to bude na mne velke :)))

Eva531

Jajka555 a baby - Co si clovek urobi so svojim telom, to je len a len jeho vec a nikto mu do toho nema co kecat. Clovek je aj tak najstastnejsi vtedy, ked si zije zivot po svojom, ked si ide svojou vlastnou cestou a ked mu do jeho zivota a do jeho rozhodnuti nikto nekeca a nesnazi sa ho ovplyvnovat, nech uz by urobil akekolvek rozhodnutie. Ak to naozaj chcete, tak si to dajte a nestarajte sa do toho, co si kto o tom mysli. Ja sice silikonove prsia nechcem, ale ak by som chcela, ak by to bolo mojou najväcsou tuzbou, ak by som bola pevne rozhodnuta, ze si to dam, tak by som si to dala a nech si hovori kto chce, co chce...

si4si

nely
v galerke este nie som ale uz na tom pracujem. vcera mi vratili fotak tak sa odfotim a poslem. idem k dr. Hederovi interklinik

lubs
gratulujem ze to tak skvele zvladas:)))

jajka555

si4si
a teraz mas ake prsia? ja sa skusim tiez porozpravat s dr. co mi navrhne, teraz mam 85cm a chcela by som 95 ku bokom, nech to pekne vyzera :)