Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

si4si

jajka dakujem pekne a nech ti ten rok rzchlo ubehne:))) a este raz: riad sa tym co chces ty a nie co chcu druhy :))))

jajka555

si4si
tak to drzim palce :) a aj trochu ti zavidim, ja ked pojdem tak az o rok, teraz som po jednej opke, tak si telo musi dat pokoj od narkozy

jajka555

si4si
:))) to poznam :) takze ja radsej vsade nosim vystuzenu. aj ked minule leto som raz pri vode mala obycajne plavky bez vystuze a ked sa teraz pozriem na tie fotky no hroza, uz si nikdy nic take na seba nedam :))

si4si

jajka

juuuuuuj ved to aj ked idem medzi ludi tak len vystuzena:))) len ked beham v lete okolo domu tak mrsknem na seba aj normalnu a v nej mam prsia ako po tatovi:))))